SUPRUGA UBIJENOG STEFANA: Naš si SUPERHEROJ zauvek!

14:35

26.09.2023

Podeli vest:

Facebook

Supruga Stefana Nedeljkovića koji je u nedelju ubijen u Banjskoj, oprostila se od svog supruga i podelila zajedničku fotografiju sa decom:
„Još čekam da me neko probudi iz ovog košmara… Čekaću jutro. Neću da patetišem, znam da to ne voliš. Nadala sam se do poslednjeg trenutka da ćeš izaći iz te začarane šume, kao pobednik. Jer ti to jesi, naš SUPERHEROJ zauvek, sa osmehom koji je svakome ulepšavao dan. Bio si najhrabriji čovek kojeg znam, najvećeg SRCA koje nikoga nije ostavilo, čak ni u borbi za sopstveni život, i koje te je dovelo do samog kraja našeg ovozemaljskog putovanja… Uvek ćeš biti najbolji tata na svetu, i živećeš kroz njih u svakoj sekundi, svakom minutu i satu. Neka ti Bog podari carstvo nebesko. Neka te anđeli čuvaju, a ti čuvaj naša 3 čuda i mene odozgo, i daj nam samo delić snage koju si posedovao… Volimo te i živećeš dok god kuca i naše srce!“.

ODREĐEN PRITVOR SRBINU RANJENOM U BANJSKOJ: Evo za šta ga tereti prištinski sud

AMERIČKA KONGRESMENKA UDARILA NA KURTIJA: Nasilje je neprihvatljivo! Priština mora da se pridržava Briselskog sporazuma i formira ZSO!

BANJSKA I DALJE POD BLOKADOM: Trodnevna žalost u srpskim sredinama na KiM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.