DUŠKO IVANOVIĆ NIJE VIŠE TRENER KOŠARKAŠA ZVEZDE Kormilo crveno-belih preuzima Grk Joanis Sferopulos! FOTO

20:53

21.10.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: duskista

Duško Ivanović više nije trener košarkaša Crvene zvezde, objavio je klub na društvenim mrežama.

Nešto više od mesec dana proteklo je od početka nove sezone, a Crvena zvezda je ostala bez trenera – Duško Ivanović više nije šef stručnog štaba crveno-belih.

– Klub se ovom prilikom još jednom zahvaljuje Dušku Ivanoviću na svemu što smo zajedno učinili u prethodnom periodu, ogromnom radu i trudu koji je uložio, načinu na koji je predstavljao klub kao trener prvog tima i želi mu mnogo zdravlja i uspeha u narednom periodu i na novom profesionalnom izazovu, stoji u objavi kluba sa Malog Kalemegdana.

Nakon što je Crvena zvezda otpustila Duška Ivanovića, ekspresno je pronađena i zamena. Kako saznaje Telegraf, Joanis Sferopulos preuzima kormilo ekipe i vodiće ekipu u nastavku sezone, što bi uskoro trebalo da bude i zvanično. Saznanja do kojih je došao Telegraf, jeste i da će Grk koliko sutra (nedelja), voditi prvi trening ekipe!

Grčki trener se već povezivao s Crvenom zvezdom i prethodnog leta, ali tada je klupu sa Malog Kalemegdana preuzeo Vladimir Jovanović, koji se nije najbolje snašao, a upravo je njega zamenio i Duško Ivanović, koji je sa ekipom napravio velike stvari, bar u tom mandatu.

Nakon toga se nije snašao najbolje, te je došao otkaz.

Joanis Sferopulos je prethodni posao imao u ekipi Makabija iz Tel Aviva, gde je radio četiri godine pre nego što je otpušten.

Pre Makabija, Sferopulos je bio i četiri godine u Olimpijakosu gde je čak dva puta igrao finale Evrolige.

Inače, pored Sferopulosa, Zvezda je imala još nekoliko opcija, ali po svemu sudeći – on će naslediti Duška Ivanovića na klupi ekipe sa Malog Kalemegdana.

(Pančevac/Telegraf)

ČOVIĆ SE OBRATIO MEDIJIMA: Prvi čovek KK Crvena zvezda mnoge šokirao, evo kako će se klub zvati od 1. januara! VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.