POTPREDSEDNICA DS TATJANA MANOJLOVIĆ PODNELA OSTAVKU NA FUNKCIJU: Vrh stranke moj doprinos ne smatra dovoljnim

12:14

04.11.2023

Podeli vest:

Printscreen

Tatjana Manojlović, potpredsednica Demokratske stranke, podnela je ostavku na tu funkciju, uz obrazloženje da vrh stranke ne smatra njen doprinos dovoljnim i „ne ukazuju poverenje da u narednom periodu bude narodna poslanica“.

– Demokratskoj stranci sam dala najbolji deo sebe, bez kalkulisanja, trudila se da doprinesem vraćanju poverenja u organizaciju, koja je izložena konstantnom razgrađivanju tokom poslednje decenije, sa kolegama sam uticala da se u javnosti vrati percepcija stranke časnih, posvećenih ljudi, iskrenih boraca za bolju Srbiju. U Narodnoj skupštini

Kako se dalje navodi, ona je rekla da „kako predsedništvo stranke i predsednik Zoran Lutovac to ne smatraju dovoljnim i svojim vrednovanjem ne ukazuju poverenje da u narednom periodu budem narodni poslanik, jedino logično je da na visoku stranačku funkciju dam ostavku“.

Manojlović se zahvalila na saradnji svim, kako je rekla, „saborcima i članovima Demokratske stranke“ i navela da će nadalje biti „jedna među jednakima“.

bila sam među nekoliko najaktivnijih opozicionih poslanika, zbog čega sam trpela uvrede i pretnje najekstremnijih Vučićevih jurišnika, kao žena, kao majka, kao iskreni patriota – navela je Manojlović u saopštenju, prenosi N1.

(Pančevac/Blic/N1)

PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ Pobеdićеmo ih svе zajеdno!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.