DA PANČEVO SUTRA BUDE JOŠ BOLJE Stevanović i Mladenović pozvali građane da na izborima podrže listu Aleksandar Vučić – Pančevo sutra

21:50

18.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Na poslednjoj sednici gradskog parlamenata u ovom sazivu odbornicima su se na kraju obratili Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva i Marko Mladenović, ispred odborničke grupe Srpske napredne stranke i koalicionih partnera. Oni su pozvali građane da izađu na izbore 2. juna i podrže listu Aleksandar Vučić – Pančevo sutra.

Odbornici Skupštine grada Pančeva održali su poslednju sednicu u ovom sazivu. Po završetku sednice odbornicima se ispred Srpske napredne strenke i koalicionih partnera obratio Marko Mladenović koji je zahvalio građanima što su im pružili podršku od 2020. godine. On je podsetio na neke od najvažnijih projekata koji su realizovani tokom mandata. Otvoren je vrtić „Zabavnik“, kao i vrtići u Banatskom Novom Selu i Dolovu, renovirane su i opremljene škole u Pančevu, a Gimnazija dobija i nov objekat, rekao je Mladenović. Istako je da je završena i zgrada Zavoda za javno zdravlje, kao i da je grad dobio čist ekološki javni prevoz. Pozvao je građane da izađu na izbore koje će biti održani 2. juna i daju podršku listi Aleksandar Vučić – Pančevo sutra.

– Zato ću vas pozvati da izađete na izbore 2. juna i podržite izbornu listu Aleksandr Vučić – Pančevo sutra, jer je Pančevo sutra san koji će postati java. Pančevo sutra će imati izgrađenu kanalizaciju u svih 9 naseljenih mesta. Pančevo sutra će imati priključak na auto put, između Jabuke i Glogonja kada se izgradi auto put iz BGD preko Pančeva, Zrenjanina i Novog Sada. Pančevo sutra će graditi nova dečja igrališta, ali će izgraditi i dva nova vrtića u nasljima Misa i Strelište. Pančevo sutra će graditi nove kružne tokove na Tesli, Pančevo sutra će imati novu autobusku stanicu. Pančevo sutra će i dalje izgrađivati i asfaltirati nove ulice, pešačke i biciklističke staze. Pančevo sutra će biti grad po meri svih nas. Pančevo sutra će biti grad budućnosti, rekao je Marko Mladenović – odbornik SNS u Skupštini grada.

Aleksandar Stevanović, nosilac liste „Aleksandar Vučić – Pančevo sutra“, na kraju sednice zahvalio je građanima što su dali poverenje Srpskoj naprednoj stranci.

– I zelim da se zahvalim svima vama što ste učestvovali u Skupštini grada Pančeva, što ste svojim odlukama doprineli da Pančevo bude to što je danas. Hvala vam na tome i duboko verujem da ćemo 2. juna nakon održanih izbora i rezultata koji će biti tada nastaviti da radimo u još jačem ritmu, nastaviti da radimo više za naše Pančevo da Pančevo sutra bude još bolje nego što je danas, da bude još bolje nego što je bilo 2020 godine. A da Pančevo bude potpuno drugačiji grad nego što je bio 2012 godine kada smo došli na vlast i zatekli sve ono što smo zatekli. Ja vam obećavam dragi sugrađani i sugrađanke da ćemo dati preko 100 posto svojih mogućnosti da relizujemo sve ono o čemu je Mladenović pričao jer to zaiste jesu projekti koje Pančevo sutra zaslužuje. Hvala vam na radu u ovoj Skupštini dragi odbornici, a vas dragi sugrađani pozivam da izađete 2. juna na izbore i da svojim glasom podržite koalicioni listu Aleksandra Vučić – Pančevo sutra.

Stevanović i Mladenović su istakli da će u buduće raditi još više u korist svih građana Pančeva.

(Pančevac/RTV Pančevo)

NOVI SIMBOL GRADA PANČEVA Bojadžievski: Stvorili smo mogućnost za izgradnju tri kule od po 100 metara visine

STEVANOVIĆ: Kultura nisu samo zgrade

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.