200 OSNOVACA NA STIHOVANJU: Pobedile Milica Sokić i Nastasija Zagajčan

11:00

24.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

U Gradskoj biblioteci održano je 6. po redu „Stihovanje“  na koje se prijavilo 200 dece iz 11 osnovnih škola sa teritorije grada Pančeva. Pobedile su Milica Sokić iz Osnovne škole „Branko Radičević“ u kategoriji epske poezije i Nastasija Zagajčan iz Osnovne škole „Sveti Sava“ u recitovanju autorske poezij, prenosi RTV Pančevo.

Interesovanje za šesto po redu stihovanje u Gradskoj biblioteci u organizaciji Udruženja „Las Hentes“ bilo je izuzetno veliko. Za ovo prestižno takmičenje prijavilo se 200 dece iz jedanaest osnovnih škola sa teritorije grada Pančeva.  Takmičili su se u  recitovanju  epske i autorske poezije. Pobednica u kategoriji epska poezija bila je Milica Sokić  iz Osnovne škole „Branko Radičević“. U kategoriji autorske poezije nagradu je za recitovanje osvojila Nastasija Zagajčan.

Deca ne dolaze na takmičenje da bi samo pobedila, već da bi savladala tremu od javnog nastupa, ali i da bi svojim najbližima pokazali koliko su zapravo dobri u onome što rade, istakla je Jelena Simić, predsednica Udruženja „Las Hentes“.

Na kraju takmičenja svim učesnicima dodeljenje su zahvalnice. Predsednica Udruženja „Las Hentes“ Jelena Simić zahvalila im se na dolasku i poručila da jedva čeka sledeću godinu i novo Stihovanje.

(Pančevac/RTV Pančevo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.