TAJNO VENČANJE ANASTASIJE I GUDELJA Građanski brak sklopili u krugu najbližih članova porodice

14:26

28.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/Instagram

Anastasija Ražnatović udala se danas za fudbalera Nemanju Gudelja. Naime, mlada pevačica i njen suprug obavili su građansko venčanje i organizovali svadbu za uzak krug prijatelja i rodbine.

Tajno građensko venčanje upriličeno je u krugu najbližih članova porodice, Ražnatovića i Gudelja i kumova.

Nemanjina porodica, majka, sestra, otac i brat stigli su sat vremena pre početka ceremonije, a dočekao ih je lično Nemanja.

Anastasijin kum bio je njen najbolji prijatelj Ljubomir Tozev, a Nemanji je kum bio dugogodišnji prijatelj Goran Telebak.

Anastasija je zablistala u posebnoj haljini koju je odabrala za ovaj trenutak, dok je Nemanja, u elegantnom izdanju, ponosno držao za ruku svoju voljenu suprugu.

Nakon ceremonije, usledilo je veselje u krugu članova porodice, gde su se slavili ljubav, zajedništvo i budućnost koju Anastasija sada Gudelj i Nemanja grade zajedno.

Inače, Anastasija i njen dragi su se pre nekoliko meseci, tačnije krajem avgusta zavetovali na večnu ljubav pred Bogom u manastiru Rajinovac.

Gudelj je tada izabrao burme luksuznog brenda „Bvlgari“ koje koštaju pravo bogatstvo.

Na zvaničnom sajtu ovog brenda piše da jedan prsten košta 1.330 funti, odnosno 1.557 evra. Za dve burme mladoženja je iskeširao 3.114 evra.

(Pančevac/Kurir)

INTIMNO VENČANJE U JULU U SEVILJI: Anastasija i Gudelj u oktobru će dobiti ćerku, gala svadba i crkveno venčanje naredne godine

JEDVA SMO TE ČEKALI: Anastasija se oglasila nakon proslave rođenja malog Krstana

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.