Teškim mašinama kopali šljunak iz reke Lim, pa ih „uhvatili“ na delu: Inpektori odmah poslati na lice mesta u Bijelo Polje

15:00

23.07.2024

Podeli vest:

RINA

Bijelo Polje – Postupajući po planskim alktivnostima na suzbijanju nelegalne eksploatacije šljunka policijski službenici Regionalnog centra bezbednosti „Sjever“, Odeljenja bezbednosti Bijelo Polje su došli do saznanja da se u mestu Sutivan, na lokaciji Potkrajci, vrši nelegalna eksploatacija šljunka i pijeska.

– Izlaskom na lice mjesta zatečene su mašine koje iz korita reke Lim vrše eksploataciju, kao i lagerisani šljunak na platou koji je u sastavu jednog privrednog društva – potvrdjeno je za RINU u Upravi policije Crne Gore.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju po čijem su nalogu policijski službenici obezbeđivali lice mesta do dolaska inspektora za vodoprivredu sa kojim su obišli lice mesta, a o čemu je vodoprivredni inspektor sačinio zapisnik o izvršenoj kontroli.

Od dva lica su prikupljena obaveštenja na zapisnik te je povratno sa spisima predmeta upoznat postupajući tužilac koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji krivičnog djela.

(Pančevac/RINA)

REKA LIM PONOVO ZASIJALA Udruženim snagama očistili ekološku bombu, smeće se više neće širiti u tri države

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.