PU Pančevo: U toku otvorena vrata za mlade

Mladi imaju priliku da pripadnike policije pitaju sve što ih zanima u vezi sa sopstvenom bezbednošću, kao i s eventualnom karijerom u policiji

10:26

12.08.2024

Podeli vest:

Policijska uprava Pančevo

U sedištu Područne policijske uprave u Pančevu, u Ulici Miloša Obrenovića 1, kao i u svim policijskim stanicama – u Alibunaru, Beloj Crkvi, Kovinu, Kovačici, Opovu, Plandištu i Vršcu, u ponedeljak, 12. avgusta  od 10 do 13 sati vrata su otvorena za mlade građanke i građane.

Povod je to što se 12. avgusta, u skladu sa Rezolucijom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, obeležava Međunarodni dan mladih, koji predstavlja godišnji međunarodni događaj čija je svrha da skrene pažnju na probleme, kulturna i pravna pitanja omladine, učenika i studenata.

Preventivno-promotivne aktivnosti Područne policijske uprave u Pančevu sprovode se pod sloganom „Vaša sigurnost i budućnost su nam na prvom mestu”.

U navedenom terminu, mladi imaju priliku da se druže s pripadnicima policije, da ih pitaju sve što ih zanima u vezi sa sopstvenom bezbednošću, kao i s eventualnom karijerom u policiji. PU Pančevo poziva sve mlade da dođu kako bi čuli mišljenja vršnjaka o tome koji problemi i situacije utiču na njihovu bezbednost.

Saopštenje PU Pančevo završava se rečima: „Vaša perspektiva je ključna za nas. Pridružite nam se i budite deo rešenja. Vidimo se!”.

(Pančevac / S. T.)

PPU PANČEVO: Proteklog vikenda sankcionisano 454 saobraćajnih prekršaja

PPU Pančevo: Položena zakletva novih pripadnika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.