Maleni heroj bije najtežu bitku: Tadija (3) ima kancer nadbubrežne žlezde, Srbijo pomozi da se izleči i srećno odrasta

10:19

17.09.2024

Podeli vest:

Foto: RINA/Facebook

Beograd – Trogodišnji Tadija Velić iz Gračanice godinu dana bije bitku sa izuzetno teškom bolešću. Prošlog septembra dijagnostifikovan mu je maligni tumor nadbubrežne žlezde, a podmukla bolest otkrivena je u četvrtom stadijumu. Iako mali Tadija se poneo kao pravi heroj i sa dečjim osmehom na licu prošao je 14 ciklusa hemioterapije.

– Bolest smo tada uspeli da savladam, ali kroz dva meseca se vratila i to u još težem obliku. Napala je njegovu koštanu srž koja je žarište metastaza. Tadija se trenutno leči na Institutu za majku i dete u Beogradu i nije u dobrom stanju, napisao je Tadijin otac Lazar Velić na svom facebook nalogu.

On dodaje da svaki odlazak u bolnicu iziskuje dosta novca, koji zbog čitave jako teške situacije nisu u mogućnosti da priušte.

– Obraćam se prijateljima koji su u mogućnosti da pomognu koliko god mogu, da nam koliko toliko olakšaju da dobijemo ovu borbu i da Tadija ima srećno detinjstvo i da odrasta uz svoje drugare, napisao je Lazar.

Ukoliko možete i želite da pomognete Tadiji uplate mozete izvrsiti na sledeći način, na ime Lazar Velić Beograd.

Dinarski Račun: 325-9300705645686-46

Devizni Račun: 325-9341703375604-08

(Pančevac/RINA)

STARČEVCI POLOŽILI TEST LJUDSKOSTI I EMPATIJE Održana dirljiva humanitarna akcija za pomoć hrabroj Aleksandri Gogić u centru Starčeva! VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.