ŽELEZNIČAR OSTAO BEZ BODOVA Pančevci poraženi 0:1 na domaćem terenu od OFK Beograd

09:50

23.09.2024

Podeli vest:

Foto: G.J.

Fudbaleri Železničara i OFK Beograda odigrali su u Pančevu utakmicu na kojoj je jedan gol rešio pobednika.

Bili su domaći igrači u 19. Minutu najbliži pogotku, ali Mitrović je pogodio spoljni deo mreže. U 32. Minutu Vlijter je iskoristio odličan prodor Edmonda po levoj strani i najbolje se snašao u šesnaestercu Železničara. Lopta je prešla zamišljenu gol liniju i iako nije stigla do mreže gostima je donela vredna tri boda.

U drugom poluvremenu Železničar je imao svoje prilike za izjednačenje, ali ih nije iskoristio. U 55. Minutu prodor Jevremovića nije imao ko da realizuje, a u 80. Minutu posle odličnog šuta Mitrovića golman Popović uspeva loptu kratko da odbije, ali opet nema nikoga ko bi je ubacio u gol.


Trener gostiju Simo Krunić nakon meča bio je zadovoljan igrom i zalaganjem svog tima:

– Mislim da je utakmica bila korektna i da nismo pobedili bio bih zadovoljan, jer su moji fudbaleri dali sve od sebe na terenu. Trudili smo se da ne dozvolimo Železničaru da izjednači, jer bi onda dobili dodatno samopouzdanje.NIje bilo lako, imali su oni svojih šansi, ali imali smo i mi i mislim da smo zasluženo pobedili odličnu ekipu domaćina- rekao je Krunić.

Marko Savić, trener FK Železničar istakao je da je njegova ekipa podbacila u timskoj igri:

– Bila je ovo kao što smo i očekivali veoma teška utakmica. Gosti su pokazali raskošan talenat, ali mi smo im to dozvolili, jer nismo igrali onako kako treniramo i kako se pripremamo.Napravićemo analizu i obratiti posebnu pažnju na igru u ofanzivnom delu. U nezgodnoj smo poziciji, jer u svakom kolu mi imamo dva debitanta koji debituju u Super ligi. Imamo Sizifovski posao, jer kao da stalno guramo veliki kamen uz brdo i nikako da stignemo do nulte tačke i da krenemo ka gore-rekao je Savić

Posle treće uzastopne pobede OFK Beograd se probio na treće mesto na tabeli sa 19 bodova, dok je Žeelzničar šesti sa 13 bodova.

(Pančevac/G.J.)

SUPER LIGA: Železničar u nedelju dočekuje OFK Beograd

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.