KAČAREVO IGRA ZA BASARU Memorijalni fudbalski turnir 5. oktobra

14:54

24.09.2024

Podeli vest:

Printscreen

Treći memorijalni fudbalski turnir “Igrajmo za Basaru” posvećen nezaboravnom Milošu Basariću, fudbaleru koji je svojom požrtvovanošću i fer igrom ostavio neizbrisiv trag u svetu fudbala, održaće se 5. oktobra u Hali sportova u Kačarevu.

– Turnir predstavlja savršenu priliku da se prisetimo Miloša, njegovih vrednosti i uzornog ponašanja na terenu. Kao što je Miloš uvek igrao sa strašću i poštenjem, tako i mi želimo da ovaj turnir bude prilika za fer takmičenje. Svi učesnici će imati priliku da se nadmeću u duhu fer-pleja i sportskog rivalstva, baš onako kako bi to Miloš želeo, stoji u statusu Udruženja građana “Volonteri Kačareva”.

Miloš Basarić nije bio samo izuzetno talentovan fudbaler, već i uzor sportskog duha. Njegova strast prema igri i poštovanje prema protivnicima nikada se nisu dovodili u pitanje.

“Volonteri Kačareva” pozivaju sve fudbalske entuzijaste, porodice i prijatelje da se pridruže ovom posebnom događaju i zajedno očuvaju sećanje na Miloša Basarića.

Prijave traju do 3. oktobra, a kako kažu, zainteresovanost je velika, tako da prijavite se na vreme, jer će broj ekipa biti ograničen na 24.

Turnir je organizovan u saradnji sa porodicom Basarić.

(Pančevac)

Kačarevo: Besplatne slikarske radionice

 

BONUS VIDEO

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.