FINALE KUPA FSG PANČEVA: FK Mladost (Vojlovica) – Voja Gačić (Pančevo)

Lep fudbalski događaj za naš grad Pančevo, jer će se finale kupa odigrati u sredu na prelepom stadionu Mladost na kome igra superligaš Železničar.

20:00

01.10.2024

Podeli vest:

fk voja gacic
fk voja gacic

Fudbaleri pančevačkog Voje Gačića sjajno su ušli u novu takmičarsku godinu u okviru popularne „južnobanatske Segunde“.

U prva tri takmičarska meča ostvareni su trijumfi nad vojlovačkom OFK Mladosti (4:0), Kolonijom iz Kovina (8:1) i Radničkim iz Barande (2:0) i navijači su sa mnogo optimizma očekivali nastavak takmičarske godine u nadi da bi klub mogao i da se umeša u borbu za šampionski pehar.

Međutim, nakon uzleta, usledio je bolan pad i Pančevci su u naredna tri meča doživeli isto toliko rezultatskih neuspeha, a posebno je navijače razočarao poslednji poraz na domaćem terenu od Omladinca iz Deliblata rezultatom 2:3.
Pred ekipom Voje Gačića je sada kup iskušenje za koje svi u klubu smatraju da može predstavljati i prekretnicu sezone.

Naime u sredu 2. oktobra na stadionu Sportskog centra „Mladost“ u Pančevu, domu pančevačkog Železnikara, odigraće se finalni meč Kupa Fudbalskog saveza grada Pančeva u kojem će se sastati već pomenuta ekipa Voje Gačića i OFK Mladosti iz Vojlovice. Uoči predstojećeg meča predsednik kluba Mladosti Stevan Hržina je izjavio:

– Lep fudbalski događaj za naš grad Pančevo, jer će se finale kupa odigrati na prelepom stadionu Mladost na kome igra superligaš Železničar. Očekujm i verujem da će obe ekipe prikazati lep fudbal i da će publika uživati, a ko bude bolji neka pobedi. Poštujemo protivničku ekipu koju predvodi trener Mile Gačić i koji su nas savladali u prvenstvu,ali ovo će biti drugačija utakmica i verujem da moji igrači sa trenerom Žarkom Todorovićem mogu do pobedničkog pehara.

(Republika)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.