UBEDLJIV TRIJUMF VOJE GAČIĆA NAD FAVORITOM Savladali ekipu Proletera iz Banatskog Karlovca 7:0

13:58

10.10.2024

Podeli vest:

Foto: FK Voja Gačić

Fudbaleri Voje Gačića iz Pančeva prethodnog vikenda su ubedljivim trijumfom u Jabuci nad ekipom Jugoslavije rezultatom 4:1 prekinuli niz od tri uzastopna prvenstvena neuspeha, ali se mora istaći da u kup takmičenju beleže sjajna ostvarenja.

Pre samo nedelju dana Pančevci su se na stadionu Sportskog centra „Mladost“ u Pančevu, domu fudbalera Železničara, sastali sa ekipom Mladosti iz Vojlovice u finalu Kupa FS opštine Pančevo i sa ubedljivim trijumfom su stigli do prvog ovosezonskog pehara.

Pobedom od 6:0 u finalu obezbedili su nastavak takmičenja u okviru Kupa Južnog Banata gde su se u osmini finala sastali sa ekipom Proletera iz Banatskog Karlovca članom Vojvođanske lige Istok, a krajnje ostvarenje svakako je iznenadilo sportsku javnost.

Pred nekoliko desetina navijača okupljenih na tribinama SRC „Strelište“, Voja Gačić je sa više nego ubedljivih 7:0 slavio čime je obezbeđen plasman u četvrtfinale.

Posebno se mora istaći da su navedeni duel obeležili trostruki strelci Dalipi i Vujčić, ali treba naglasiti da su gosti u ovom meču nastupili sa znatno izmenjenim timom i priliku su dobili fudbaleri sa nešto manjom minutažom u aktuelnoj sezoni.

Izvlačenje parova četvrtfinala Kupa Južnog Banata biće obavljeno danas (četvrtak, 10. oktobar), a mečevi koji će odlučiti o putnicima u polufinalnu rundu, na programu su23. oktobra.

(Pančevac/Republika.rs)

Trijumf fudbalera Voje Gačića: Uzeli prvi pehar

FINALE KUPA FSG PANČEVA: FK Mladost (Vojlovica) – Voja Gačić (Pančevo)

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.