BICIKLISTIČKA TRKA KROZ PANČEVO U NEDELJU: Pripremite se za privremena obustava saobraćaja! Evo i u koje vreme

21:19

11.10.2024

Podeli vest:

Pokrajinska vlada

Policijska uprava u Pančevu obaveštava da se na području grada Pančeva i opština Kovačica i Kovin u nedelju, 13. oktobra, od 10 do 14 časova, očekuje prolazak učesnika “63. međunarodne biciklističke trke kroz Srbiju“, u organizaciji Biciklističkog saveza Srbije i da će periodično biti obustavljen saobraćaj.

Biciklistička trka biće održana na putnim pravcima opštine Kovačica kroz naseljena mesta Idvor, Kovačica, Crepaja i državnim putem Zrenjanin-Pančevo.

Kroz grad Pančevo, trka će se odvijati ulicama Jabučki put, Knićaninova, Stevana Šupljikca, Bavaništanski put, državnim putem Pančevo-Smederevo, obilaznicom oko naselja Bavanište, pa putem Kovin-Smederevo preko mosta na reci Dunav.

Takođe, tokom održavanja trke u Pančevu, u ulicama Stevana Šupljikca, Bavaništanski put, Lička, Makedonska i Kozaračka, privremeno će biti obustavljen saobraćaj, ali i kretanje pešaka.

Na svim ključnim saobraćajnicima na trasi trke biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija, a biće prisutni i pripadnici policije koji će upozoravati učesnike u saobraćaju o privremenoj zabrani saobraćaja.

Policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise, saobraćajnu signalizaciju, kao i upozorenja pripadnika policije.

– Takođe, molimo građane koji žive u ulicama kojima će prolaziti biciklisti da blagovremeno preparkiraju svoja vozila na mesta sa kojih će nesmetano moći da se uključe u saobraćaj, dodaju iz PU Pančevo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.