MINISTARSTVO PROSVETE NA SAJMU KNJIGA: Pobedi znanjem!

18:00

19.10.2024

Podeli vest:

Ministarstvo prosvete

Ministarstvo prosvete je već godinama pokrovitelj Sajma obrazovanja i nastavnih sredstava, koji se ove godine održava od 19. do 27. oktobra 2024. godine. Na ovogodišnjem Sajmu obrazovanja, koji se održava paralelno sa Sajmom knjiga, na štandu Ministarstva prosvete, pod sloganom „Pobedi znanjem“, predstaviće se ustanove obrazovanja i vaspitanja koje su primeri dobre prakse i čiji učenici i nastavnici ostvaruju značajna postignuća.

Ove godine fokus je na uspesima, na znanjima i veštinama koje su stekli u obrazovno-vaspitnom sistemu i zato je, pored kreativnog muzičkog i umetničkog programa učenika, predviđene su serije radionica, obuka, predstavljanje primera dobre prakse i diskusija za prosvetne radnike, učenike, ali i njihove roditelje.

Cilj Programa koji će se tokom Sajma obrazovanja odvijati na štandu Ministarstva prosvete je da se predstavi raznolikost obrazovanog sistema i aktivnosti koje se sprovode u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama, ali i ukaže dužna pažnja i zahvalnost nekima od najboljih ustanova obrazovanja u našem sistemu.

MP/Z.S

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.