BOSANAC I DUNJA SU U BRAKU 45 GODINA: Evo kako su izgledali na dan venčanja! NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA

09:40

27.01.2023

Podeli vest:

Pritnscreen/YT

Dragan Stojković Bosanac, harmonikaš i kompozitor, redovno se pojavljuje na muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, ali njegova privatnost je uvek bila pod zaštitom. Nedavno je isplivala fotografija sa njegovog venčanja, što je javnosti dalo priliku da sazna više o njegovoj supruzi.

Bosanac je sa Dunjom u braku 45 godina i iako su proveli više od polovine života zajedno, javnost retko ima priliku da je vidi ispred kamera. Dunja je izabrala miran i povučen život i kako je kompozitor svojevremeno objasnio, ona je u potpunosti posvećena porodici, što je, između ostalog, ključ ,kako je rekao, njihovog srećnog braka.

“Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula” – rekao je nedavno Bosanac o svojoj supruzi.

(Pančevac/Hype)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.