Tina sa porodicom traži seosko domaćinstvo: Život u gradu postao preskup, održavali bi kuću i plaćali račune

20:00

05.06.2024

Podeli vest:

Pixabay

Jedna Tina želi da se preseli sa suprugom i dvoje male dece na selo, pa je na društvenim mrežama objavila apel da joj se jave oni koji mogu da joj ponude domaćinstvo u zamenu za održavanje i redovno plaćanje računa. Kao glavni razlog preseljenja, navodi da je život u gradu za njih postao preskup i neizdrživ.

„I oduvek maštamo o kućici na selu“, dodala je Tina. Zajedno sa suprugom želi da napravi pravu oazu mira za njihove dvoje dece.

„Voleli bismo da držimo životinje, imamo svoju bašticu i da nam deca odrastaju na selu“, stoji u Tininoj objavi.

Ne isključuje ni opciju kupovine domaćinstva, ali u tom slučaju bi morali da sklope ugovor sa vlasnikom o mesečno plaćanju kirije, dok ne otplate celu kuću.

„Može i na izdavanje uz normalnu cenu mesečne kirije. Može i seosko domaćinstvo na prodaju uz dogovor i  ugovor da mesečno plaćamo kao kiriju dok ne otplatimo celu kuću, da ona sutra bude naša. Svaki dogovor je moguć“, zaključila je Tina u svojoj objavi i pozvala ljude da joj se jave.

Inače, potrebno im je domaćinstvo u Republici Srpskoj.

Sudeći da na objavi još uvek nema komentara, pretpostavljamo da se Tini još niko nije javio. Stoga, možda baš vi možete da im pomognete u njihovoj ideji?

(Telegraf Biznis)

PRVENSTVO SRBIJE U MAČEVANJU Medalje za KMK “Karađorđe”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.