MALO SVEŽIJE: Pre podne sunčano, uveče mogući pljuskovi

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, posle podne i uveče jugozapadni

08:30

25.09.2024

Podeli vest:

Foto: Milan Šupica

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i malo svežije, pre podne sa sunčanim intervalima, a sredinom dana i posle podne ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom i grmljavinom. Temperatura do 27 stepeni.

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, posle podne na severu i zapadu u skretanju na jugozapadni pravac. Najniža temperatura od 10 do 17, najviša od 24 do 27 stepeni.

U Beogradu promenljivo oblačno i malo svežije, pre podne sa sunčanim intervalima, a sredinom dana i posle podne sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, posle podne i uveče jugozapadni.

Najniža temperatura od 15 do 17, najviša oko 25 stepeni.

U Srbiji do subote pretežno sunčano i toplo. U subotu posle podne i uveče na severu i zapadu, a u toku noći ka nedelji i u nedelju i u ostalim krajevima novo naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uz osetan pad temperature.

Neraspoloženje, reumatski bolovi i glavobolja meteoropatske reakcije

Nepovoljna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika.

Oprez se savetuje astmatičarima i osobama sa hipertenzijom. Neraspoloženje, reumatski bolovi i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje maksimalna pažnja.

(Pančevac/RTS)

PONEGDE KIŠA Oblačno i toplo, temperatura do 28 stepeni

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.