ZELENSKI O PUTINOVOJ PRATNJI: ONI SU ŠTENCI, NISU ČAK NI PSI: Svaki od njih popije pedeset grama votke pa viče da će upotrebiti nuklearno oružje!

10:36

14.10.2022

Podeli vest:

printscreen/ yt: 60 Minutes

Volodimir Zelenski izjavio je da „Putin svima nama preti nuklearnim oružjem“.

Zelenski je dodao: „Vidite, on je zauzeo Ukrajinu, sankcionisali smo ga, ali on ide dalje. On preti nuklearnim oružjem!“

– Njegova pratnja su štenci, nisu čak ni psi. Samo štenci. Svaki od njih popije pedeset grama votke pa viče: „Sutra ćemo upotrebiti nuklearno oružje!“ O čemu se tu radi? – rekao je Vladimir Zelenski.

Zaštita ukrajinskog neba najvažniji korak za okončanje rata

Zelenski kaže da će „zaštita ukrajinskog neba od ruskog raketnog terora biti fundamentalni korak za okončanje rata u bliskoj budućnosti“.

On je tokom onlajn govora na sednici Parlamentarne skupštine Saveta Evrope zamolio sve „u politici, u medijima, u komunikaciji sa biračima – da se zalažete za obezbeđivanje dovoljne količine PVO i protivraketnih odbrambenih sistema Ukrajini“.

„Već ove godine moramo da zaštitimo naše nebo od ruskog terora. Ako to učinimo, to će biti fundamentalni korak za okončanje rata u bliskoj budućnosti“, rekao je Zelenski.

Predsednik Ukrajine je zahvalio Nemačkoj na isporuci prvih sistema IRIS-T i izrazio uverenje da će to otvoriti mogućnosti za dalje isporuke sistema PVO i protivraketne odbrane, kako nemačkih partnera, tako i drugih proizvođača.

 

(Politika)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.