DETALJI NESREĆE U NOVOM SADU: Povređena devojčica (15) je reprezentativka Srbije! MAJKA: Nije nam jasno kako je završila u kolima sa starijim čovekom!

12:35

17.11.2022

Podeli vest:

kola hitne pomoći RINA

Petnaestogodišnjakinja koja je povređena u strahovitoj nesreći koja se dogodila sinoć u Novom Sadu, u kojoj je nastradao vozač automobila u kome su bili Muarem Bekajdari (35), nalazi se van životne opasnosti, a danas će biti operisana u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu.

Roditelji povređene petnaestogodišnjakinje zahvaljuju Bogu što im je ćerka preživela ovu strahovitu nesreću i još ne znaju šta je radila sa pokojnim Muamerom u kolima.

Roditelji povređene petnaestogodišnjakinje zahvaljuju Bogu što im je ćerka preživela ovu strahovitu nesreću i još ne znaju šta je radila sa pokojnim Muamerom u kolima.

– Sreća u tako strašnoj nesreći je što je zadobila „samo“ prelom ruke i danas je na programu za operaciju. Još malo se ugruvala, udarila je grudni koš sa leve strane ali na sreću nije u životnoj opasnosti i nadamo se da će se brzo oporaviti – rekla je za „Blic“ majka povređene devojčice.

Kaže i da njoj i suprugu nije jasno kako se našla u kolima sa pokojnim Muamerom koji je toliko stariji od nje te da čekaju da policija obavi istragu tim povodom.

– Koliko znamo, on je prijatelj njene drugarice pa samim tim i njen poznanik ali ne znamo otkud ona zajedno sa njim u kolima i to sama. Nismo ni stigli da pričamo sa ćerkom o tome. Znamo samo da je otišla sa drugaricom u grad i javila nam se kasnije da idu nešto da jedu. Posle toga su navodno otišli još negde i pretpostavljamo da ju je Muarem vozio kući a da je drugarica ostala sa momkom i da se verovatno sa njim vraćala kući. Tako smo nešto načuli ali nemamo prave informacije. Takođe, nismo znali da je Muarem imao toliko godina tako da nam je još čudnije zašto je pristala da ide sa njim sama. Ona je tinejdžerka i kao i svi u tim godinama ima svojih „bubica“ ali je dobro dete. Neka joj ovo bude za nauk da pazi u buduće s kim se druži i s kim seda u kola – priča nam uzrujana majka.

Prijatelji povređene petnaestogodišnjakinje imaju samo reči hvale za nju i takođe im nije jasno kako se zadesila u kolima sa Muamerom.

– Ona je divna devojka, dobra drugarica i vrhunska sportistkinja koja nastupa za reprezentaciju Srbije u savateu. Nikada sa njom nije bilo nikakvih problema pa je i nama čudno zašto je sela u kola sa tim muškarcem. Nadamo se da će se brzo oporaviti – priča nam jedan prijatelj povređene devojke.

Telo Muamera Bekajdarija prebačeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu gde će između ostalog biti urađene toksikološke analize kako bi se utvrdilo da li je vozio pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata što bi dodatno rasvetlilo nedoumice o tome kako se desila ova strašna nesreća.

Podsetimo, staravična nesreća dogodila se jutros oko 2 časa i 20 minuta u Bulevaru Jovana Dučića ispred broja 33 u Novom Sadu. Kako nezvanično saznaje „Blic“, do nesreće je došlo zbog neprlagođene brzine kretanja na vlažnom i klizavom kolovozu te je Muamer izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa kolovoza u levu stranu, udario u ivičnjak, a zatim u plastični kontejner za smeće i na kraju je levom bočnom stranom automobila udario u drvo.

Petnaestogodišnjakinja je zatečena na zadnjem sedištu sa desne strane, a Muameru su noge bile ispod volana, a telo na suvozačkoj strani. Smrt muškarca konstatovana je na licu mesta.

(Blic)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.