DARKO LAZIĆ STAO NA LUDI KAMEN PA NA SVADBU ZOVE 700 GOSTIJU! Jedna u Brestaču, druga u Novom Sadu! Mlada će imati 4 VENČANICE! Evo kada je veselje

10:04

13.12.2022

Podeli vest:

Printscreen/IN/ darkolazicofficial

 

Folker Darko Lazić prošle nedelje stao je drugi put na „ludi kamen“, ovog puta sa izabranicom Katarinom, a da planira venčanje nisu znali ni njegovi najbliži.

Darko Lazić će ovim povodom sledeće godine napraviti i veselje za prijatelje i porodicu.

– Njih dvoje se ne odvajaju. Žive zajedno, a Darko svaki slobodan momenat koristi da bude sa Kaćom i decom, koju ima iz prethodnih ljubavnih priča. Za Katarinu bi skinuo i zvezde sa neba, pa planira da napravi veliku svadbu, na kojoj će okupiti oko čak 700 zvanica – ističe izvor blizak pevaču.

– Želja mu je da veselje bude i u njegovom Brestaču i u Novom Sadu, a kako stvari stoje tako će i biti. Danima razmišljaju o detaljima, a većinu stvari prepustio je Katarini, koja uživa u pripremama. Zamislila je da promeni četiri venčanice na svadbi, dok će gostiju biti iz mnogih krajeva sveta – dodaje izvor.

– Cilj mi je da s Kaćom počnem od nule, da sagradimo nešto svoje i mislim da je to, zasad, u Novom Sadu. Niko ne zna da ja već planiram Kaću da iznenadim stanom. To će biti moj poklon za nju. Nisam hteo da živimo u stanu od 50 kvadrata. Ovo što uzimam sad košta celo bogatstvo, imaćemo preko 100 kvadrata – kazao je tada za „Republiku“, a potom je otkriveno i da je stan pazario i isti odmah prepisao na njeno ime.

– Odrešio je kesu, pa prepisao nekretninu na nju, što ju je ostavilo bez teksta! Stan ima 110 kvadrata, na odličnoj je lokaciji, a o Beogradu Darko ne razmišlja, tamo će dolaziti samo zbog poslovnih obaveza i zbog ćerkice koju ima sa Anom Sević – dodao je bio dobro obavešten izvor.

(Blic)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.