POTRESNO PISMO KOJE JE BALAŠEVIĆ POSLAO MIHAJLOVIĆU KAD SE RAZBOLEO Šta da ti kažem, sine?

09:36

17.12.2022

Podeli vest:

printscren/YT

Đorđe Balašević poslao je pismo Siniši Mihajloviću kada je objavljeno da se razboleo, sada kada nakon tako kratkog vremena nema obojice ove reči bole još više.

Siniša Mihajlović, jedan od najboljih srpskih fudbalera i trenera svih vremena, preminuo je nakon duge borbe sa leukemijom. Legenda srpskog fudbala je od 2019. godine vodila najtežu životnu bitku, a sada se čitava planete u suzama oprašta od njega što pokazuje kakav je velikan bio.

Supruga Đorđa Balaševića Olivera objavila je pismo koje je Đole poslao Mihi u trenutku kada je javno objavio da je bolestan.

Podsetio je na njihov međusobni meč u Bačkoj Palanci, na penal koji je Balašević šutirao, na mečeve koje Mihajlović nikada nije gubio…

printscreen

„Šta da ti kažem, sine? Iznenadio si me samo jednom u životu, na onom turniru u Bačkoj Palanci, kad si Maneta Radinovića i mene istim lažnjakom poslao na izlet u Ilok. Od tad znam s kim imam posla… I sve ove godine samo si uvećavao ponos što se poznajemo. Nisam ti slao poruke kad sam čuo za tu ‘tvoju bolest’, zato što sam znao da to ne može biti ‘tvoja’ bolest i da ćeš joj brzo dati na znanje da je samo bolest i ništa više…

A tvoje je nešto drugo, tvoja je porodica, ljubav, tvoj je čestiti život kakav si oduvek vodio. Čekam da te na proleće vidim s plavim čuperkom, meni, za razliku, kosa više neće preterano izrasti, ali prepoznaćeš me. Budi mi bolje i mirnije svakim danom, hvala ti što si se setio okrpljenog starog ce-fora iz Palanke, ne Vokrija, nego onog drugog, debelog, što je pucao poslednji penal. Onda si možda za dlaku izgubio, od onda više nikad nisi, koliko znam, ni nećeš, bez brige. Idemo dalje, rumeni dečače… Sve ovo ružno se računa samo kao ‘zaustavno vreme’, ništa više. Đ“, glasi poruka koju je Olivera Balašević objavila na „storiju“.

„Idemo dalje, rumeni dečače… Sve ovo ružno se računa samo kao ‘zaustavno vreme’, ništa više“, bila je druga poruka.

Pismo je nastalo 19. decembra 2019. godine nedugo nakon što je postalo poznato da Mihajlović ima zdravstvenih problema. Mihajlović je dva puta pobedio leukemiju i istovremeno uspešno predvodio Bolonju.

Đorđe Balašević je preminuo februara 2021. godine u Novom Sadu, upravo u gradu u kom je Mihajlović započeo karijeru i bio prvak SFRJ sa Vojvodinom.

Pančevac/Nova

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.