POSLANICI STRANKE ZAVETNICI PREŠLI U SNS Glišić: Njima je dosta laži i obmana!

13:12

03.02.2023

Podeli vest:

printscreen/RTS

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić predstavio je danas nove članove Srpske napredne stranke koji su napustili stranku „Zavetnici“, nezadovoljni njenom politikom i incidentima poslanika na jučerašnjoj sednici Skupštine.

Glišić je na današnjoj konferenciji rekao da su ga kontaktirali članovi stranke Zavetnici i da su izrazili želju da budu deo SNS, jer su, kako je naveo, videli da ta stranka ima ozbiljnost i odgovornost za sve svoje postupke.

U SNS su prešli odbornici u Skupštini grada Beograda stranke Zavetnici Stefan Jovanović, Marija Vukmirović, Bojana Sladojević, kao i narodni poslanici Dušan Stoiljković i Dragan Nikolić.

– Njima je dosta laži i obmana – rekao je Glišić.

Da podsetimo, u Skupštini Srbije juče se održala vanredna sednica na kojoj je predsednik Srbije predstavio Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini.

Skupštinsku raspravu je predvodio Miloš Jovanović, lider Nove demokratske stranke, kao i drugi opozicioni poslanici. Nastao je metež, budući da su nasrnuli na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Prethodno su poslanici Dveri skandirali i zviždali pokušavajući da nadjačaju izlaganje predsednika Srbije. Njih su podržale i ostale opozicione političke stranke i njihovi poslanici u  Narodnoj skupštini Srbije, a među njima i pojedini članovi stranke „Zavetnici“.

 

(Pančevac/Republika)

DRUGI DAN SEDNICE O KIM Vučić: Ja poštujem Rusiju, a ne služim Rusiji, služim samo Srbiji VIDEO

INCIDENT U SKUPŠTINI Opozicija pokušala da napadne Vučića! Poslanici završili rad, sutra nastavak sednice VIDEO

RUSIJA JE I SUVIŠE OZBILJNA DRŽAVA DA BI STAJALA IZA VAS Predsednik Vučić oštro odgovorio poslanicima opozicije!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.