POSLE 16 GODINA: Hotel Tamiš otvara svoja vrata 1. aprila FOTO i VIDEO

11:02

30.03.2023

Podeli vest:

HotelTamiš

Hotel „Tamiš” jedan od simbola Pančeva koji je izgrađen 1978. godine. posle 16 godina ponovo će otvoriti svoja vrata za goste kojih je poslednjih godina sve više u Pančevu. Posle tri godine rekonstrukcije 1. aprila biće otvoren, a zaposliće se i novih 130 radnika.

Jedan od njih je i kuvar Aleksandar Živković koji se zbog novog posla preselio iz Mladenovca u Pančevo:

-Uglavnom sam radio na otvaranju hotela širom Srbije i zbog toga sam i ovde došao da pomognem i da postavimo sve na jedan viši nivo i da Pančevu donesemo nešto novo. Dobio sam poziv od direktora hotela i nisam mnogo razmišljao, jer volim da radim u novim ugostiteljskim objektima i siguran sam da ćemo gostima ponuditi nešto novo i kvalitetno- kaže Živković.

Foto Hotel Tamiš

Prema podacima Turističke organizacije u Pančevu prošle godine je ostvareno 32.165 noćenja od čega su trećina gosti iz inostranstva. Ovakav jedan hotel sa 4 zvezdice podići će ugostiteljstvo na jedan viši nivo, uveren je direktor hotela Nenad Tomić:

– Hotel će biti velika podrška privredi pre svega u gradu,a što se tiče blizine Beograda naravno da je to veoma važno i mislim da ćemo konkurisati i beogradskim hotelima, jer će naš hotel u novom ruhu biti konkutentan beogardskom ,ali i mnogo širem području. Imaćemo tri velike sale za proslave, poslastičarnicu i igraonicu za decu, restoran, konferencijske sale i razne vrste moderno opremljenih soba-ističe Tomić.

Kako hotel izgleda i koje usluge nudi možete pogledati OVDE

U poslednjih nekoliko godina u Pančevu koje u jednom trenutku nije imalo nijedan hotel izgrađeno je nekoliko novih ugostiteljskih objekata, jer kako kaže gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović povećavao se broj gostiju koji u grad dolaze najviše iz dva razloga:

– Jedan od osnova je ono što je nama i najvažnije, a to je novi privredni rast i razvoj našeg grada i otvaranje novih fabrika i osetan broj noćenja koji se trenutno zbog toga ostvaruje u smeštajnim kapacitetima,a drugi pravac zbog kojeg treba povećavati smeštajne kapacitete je manifestacioni turizam koji iz godine u godinu se sve više razvija -kaže Stevanović.

U centru Pančeva postoji još jedan simbol grada , a to je hotel „Sloboda” koji je privatizovan i od novog vlasnika se očekuje da ovu ruinu što pre obnovi i otvori kako bi Pančevci imali još jedno lepo mesto za odmor,a ne objekat koji je opasan po prolaznike.

(Pančevac/G.J.)

KOMŠIJE SE UDRUŽILE I NAPRAVILE KOŠARKAŠKI TEREN Glogovac kao inspiracija: Izađeš na teren kada je najteže i pobediš

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.