JAKOV MILATOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU KOJA JE RAZNEŽILA SVE! Predsednik Crne Gore pozira sa ćerkom uz opis – Najdraži tatin zagrljaj! FOTO

14:51

12.04.2023

Podeli vest:

Printscreen/FB/Jakov Milatovic

Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović važi za uglednog porodičnog čoveka. Neposredno uoči izbora dobio je ćerku i po treći put postao otac.

Sada je svoje pratioce na društvenim mrežama potpuno raznežio objavom na kojoj je podelio fotografiju sa mezimicom Anom uz poruku – “Najdraži tatin zagrljaj”.

Usledila je lavina komentara u kojim su ga prijatelji „zatrpali“ komplimentima.

„Nek je Srećno i dugovečno“, „Predivno“, „Da ste živi i zdravi 100 godina“, „Tatina i mamina princezica,a bratu i sestri miljenica“, „Najljepša fotografija“, pisali su u komentarima.

Inače, Jakov i supruga Milena imaju troje dece – sina Davida i kćeri Saru i Anu.

I dok se na predsednikovom nalogu može naći nekoliko porodičnih fotografija i video snimaka, njegova supruga Milena je „tajnovita“, pa ne objavljuje često porodične fotografije na mrežama.

Podsetimo, Jakov Milatović pobedio je 2. aprila na predsedničkim izborima u Crnoj Gori osvojivši 60 posto glasova, dok je njegov protivkandidat i dosadašnji predsednik Crne Gore Milo Đukanović osvojio 40 posto.

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.