IZNENAĐENJE ZA ODLAZEĆEG DIREKTORA ŠKOLE ĐURA JAKŠIĆ: Učenici i nastavnici okupili se u dvorištu škole i iskazali mu zahvalnost! VIDEO

13:47

07.06.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/Pancevo RTV

Rade Barjaktarović, dugogodišnji direktor OŠ „Đura Jakšić“ u Pančevu, nakon 20 godina predanog rada i vođenja ove obrazovne ustanove od sledeće školske godine neće biti na direktorskoj poziciji. Tim povodom učenici i nastavnici škole priredili su mu iznanađenje godine kako bi mu se zahvalili na velikom uticaju koji je ostavio na njih, javlja RTV Pančevo.

U dvorištu OŠ „Đura Jakšić“, učenici i nastavnici okupili su se kako bi izrazili svoju zahvalnost prema dugogodišnjem direktoru, Radetu Barjaktaroviću, koji od sledeće školske godine više neće biti na ovoj poziciji. Atmosfera je bila ispunjena emocijama, a videla se i koja suza.

Baš su me iznenadili sa obzirom da je ovo poslednji školski dan. Hvala im mnogo što su ovo priredili, zaista je fantastičan osećaj. Direktor ću biti još mesec dana, ali je ovo poslednji dan nastave sa decom zbog toga je ovaj momenat još posebniji, rekao je Rade Barjaktarović, direktor OŠ „Đura Jakšić“.

Učenici su istakli da će se uvek rado sećati vremena provedenog u školi i da je direktor Barjaktarović uvek bio uz njih.

– Događaj je bio veoma emotvan, svaka škola bi trebala da ima ovakvog direktora koji se snalazi i dobar je sa decom i nastavnicima.

* Cela škola se okupila kako bi ispratila direktora. Bilo je veoma emotivno.
* Direktora smo svi voleli, bilo je emotivno i tužno.
* Bio je najbolji direktor, atmosfera je uvek bila opuštena nikada nismo imali problema, istakli su đaci ove škole.

Nastavnici i osoblje škole takođe su iskoristili priliku da, kako kažu, zahvale za sve što je učinio za školu tokom svog mandata.

Nema reči koje mogu da istaknu intenzitet današnjeg događaja. Ne postoje te emocije koje mogu da iskažu kako smo se danas osećali, istakla je Jasna Kapor, pedagog škole.

Rade Barjaktarović će u školi ostati još 2 godine kao nastavnik geografije, a kako kaže uvek će biti tu da pomogne deci.

(Pančevac/Rtvpancevo)

AFRIČKA KUGA SVINJA U JUŽNOBANATSKOM OKRUGU: Jabuka proglašena kao zaraženo područje, bolest NIJE PRENOSIVA na ljude!

ODRŽANA 21. NOVOSELJANSKA FIJAKERIJADA Evo ko su pobednici

CRVENI KRST PANČEVO: Sutra vežba i kviz „Evakuacija škole u slučaju požara“ u OŠ Jovan Jovanović Zmaj!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.