15 EKIPA UČESTVOVALO NA DEVETOM TURNIRU I SVI ZADOVOLJNI: Najavljena i izgradnja parka na Kotežu u spomen heroja sa Košara! VIDEO

09:06

14.08.2023

Podeli vest:

Printscren/TV Pančevo

U sklopu „Preobraženskih dana” koji se održavaju u Gornjem gradu u Pančevu održan je tradicionalni turnir u malom fudbalu. Na turniru je učestvovalo 15 ekipa po sistemu „5 plus 1”, prenosi TV Pančevo.

U dvorištu OŠ “Vasa Živković” povodom manifestacije “Preobraženski dani” održan je 9. turnir u malom fudbalu. Ovaj turnir okupio je ljubitelje fudbala i sporta iz celog grada, pružajući nezaboravno iskustvo kako igračima, tako i publici.

„Prvi put učestvujemo, dobili smo poziv od MZ i vrlo rado smo se odazvali iz nekih humanih razloga. Reč je o tome da imamo projekat pravljenja parka za heroje sa Košara na Kotežu tako da smo se u to ime okupili ovde kako bi promovisali naš projekat“, rekao je Miroslav Janić.

Pritnscren/TV Pančevo

Predsednik MZ Gornji grad Branislav Gligorić istakao je da su se organizatori potrudili da održe tradiciju i da na najbolji način obeleže Preobraženske dane.

Ovo je 9. turnir po redu u sklopu manifestacije “Preobraženski dani”. Na turniru je učestvovalo 15. ekipa, a za najbolje takmičenje pripremljene su i nagrade. Želeo bih da se zahvalim svim ekipama, organizatorima i udruženjima kao i gradu Pančevu zato što su prepoznali naš rad i trud i omugućili da ovakva manifestacija lepo protekne.

Glavni program manifestacije održaće se 17. avgusta. Tada je planiran bogat kulturno-umetnički program. Organizatori pozivaju sve zainteresovane da se pridruže proslavi Preobraženja.

(Pančevac/TV Pančevo)

PREOBRAŽENSKI DANI U PANČEVU: Ovako je bilo na 26. Fijakerijadi VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.