NIJE SRPSKA DRŽAVA FONTANA ŽELJA Vučić poručio: Opozicija će do kraja meseca dobiti odgovor i verujem da će se obradovati VIDEO

19:48

11.09.2023

Podeli vest:

printscreen/Instagram/avucic

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić oglasio se na društvenim mrežama povodom nagle promene kursa od strane opozicije, kada su u pitanju izbori u Srbiji.

– Posle četiri meseca predstavnici opozicije promenili su mišljenje. Da li su išli kod nekoga na ručak u ambasadu, ili je bio dovoljan doručak ili samo snek, ne znam, ali odjednom su se pojavili sa drugačijim mišljenjem posle četiri meseca i dostavili mi ga.

U svakom slučaju, oni će do kraja meseca dobiti i moj usmeni i moj pisani odgovor i verujem da će se obradovati. A, kakvi će sve izbori i kada da budu, nije Srbija, i nije srpska država, fontana želja da ih ispunjava onima koji maštaju o tome da dobiju veći broj poslanika kako bi, valjda, mogli u potpunosti da nam izgaze klupe u Narodnoj skupštini – kaže predsednik Vučić.

VUČIĆ O KORPI BOLJA CENA: Znam ja da Ćulibrk ne jede parizer. U sredu idem da kupim jogurt i parizer i da dovedem Malog i Momirovića da nam to bude doručak

(Pančevac/Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.