BOLJA CENA ‒ CENA ZA NAROD: Od danas na sniženju još 16 proizvoda

08:41

20.09.2023

Podeli vest:

Pixabay

U maloprodajnim trgovinskim lancima od danas će biti snižena cena za još 16 novih kategorija proizvoda, u okviru akcije „Bolja cena ‒ cena za narod“.

To su: brašno TIP 500 i TIP 400, suncokretovo ulje, kiselo mleko, margarin, sirni namaz, crni luk, pasulj, kupus, pašteta, viršle, smrznuti grašak, džem, keks, pasta za zube i sapun.

Akcija traje do 31. decembra, a proizvodi koji su deo nje u prodavnicama su jasno označeni znakom „Bolja cena“ kako bi potrošačima bilo lakše da ih nađu na polici i kupe.

Ova akcija važi u više od 2.500 prodavnica na celoj teritoriji Srbije. Ministarstvo trgovine saopštilo je ranije da je akcija „Bolja cena ‒ cena za narod“, zajednička akcija i inicijativa države i maloprodavaca, i da je njen osnovni cilj da zaštiti standard građana i pomogne im da za svoj teško stečen novac mogu da kupe što više proizvoda.

Naglasili su i da će se svaka potencijalna preprodaja proizvoda oštro sankcionisati. Akcija „Bolja cena ‒ cena za narod“ počela je 13. septembra i do 31. decembra 2023, do kada će trajati, na konstantnom režimu „akcije“ biće 36 kategorija proizvoda:

To su: mleko, jogurt, sir beli kriška, jabuke, krompir, testenina, pileće meso (trup), salama u omotu, bezalkoholni napici, kafa, hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečje pelene, šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet-papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova, deterdžent za pranje veša, brašno TIP 500 i TIP 400, suncokretovo ulje, kiselo mleko, margarin, sirni namaz, crni luk, pasulj, kupus, pašteta, viršle, smrznuti grašak, džem, keks, pasta za zube i sapun.

PRED NAMA SUNČAN I TOPAO SEPTEMBARSKI DAN: Vremenska prognoza za sredu, 20. septembar

(Pančevac/Novosti)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.