HEROJ RADNIČKE KLASE Đorđe iz Zrenjanina osvojio 620.000 dinara u POTERI

12:31

26.09.2023

Podeli vest:

Printscren/RTS

U sinoćnjem kvizu „Potera“ jedan takmičar oduševio je gledaoce, Jovana Memedovića, ali i tragača Milana Bukvića. Taj čovek je Đorđe Jović, iz Zrenjanina, koji radi kao knjižar.

U prvoj igri Đorđe je osvojio 150.000 dinara, odgovorivši tačno na 10 postavljenih pitanja, kako bi mu tragač već u narednom koraku ponudio višu sumu od 620.000 dinara, koju je Đorđe lako prihvatio.

A onda su krenula da se ređaju pitanja: od književnosti, preko geografije, umetnosti do istorije i sporta. Đorđe je na svako dao tačan odgovor, uz obrazlože zašto je to tako.

Sa 620.000 dinara vratio se na svoje mesto, kao sigurni finalista. Do kraja epizode niko od saigrača mu se nije pridružio na ovoj poziciji.

Ali to nije omelo Đorđa.

Finalnu igru je odigrao smireno, rađajući tačne odgovore. Ostvario je 21 korak prednosti u odnosu na tragača. A, iako se Bukvić potrudio da ga stigne, neizvesna borba završila je pobedom takmičara.

Iako je čitav kviz bio zanimljiv, posebno se istakla scena u kojoj je voditelj pitao Jovića „da li će postati heroj iz Zrenjanina“, na šta je pobednik odgovrio „radničke klase“.

Na kraju kviza, na uspehu mu je čestitao i tragač.

(Pančevac)

TRAŽIO SAM DA KFOR PREUZME BRIGU O BEZBEDNOSTI NA SEVERU KIM: Oglasio se predsednik Vučić nakon sastanka sa ambasadorima Kvinte

KRISTIJAN SAVIĆ (16) DRUGI PUT ŠAMPION ŠVEDSKE Bori se sa 2 godine starijim, a svaku pobedu slavi sa trobojkom i 3 prsta! OVO JE NJEGOVA PRIČA VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.