TIK TOK DRAMA U NOVOM PAZARU Policajac uhapšen zbog zlostavljanja i mučenja, a E.B. zbog širenja nacionalne i verske mržnje!

15:22

02.11.2023

Podeli vest:

RINA

Novi Pazar – Inspektori u Novom Pazaru uhapsili su policijskog službenika I. M. (36) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje, kao i E. B. (32) iz Novog Pazara, osumnjičenog za krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

– I. M. i tridesetšestogodišnji muškarac za kojim policija intenzivno traga sumnjiče se da su 31. oktobra u jednom ugostiteljskom objektu u Novom Pazaru više puta udarili E. B., a potom je snimak postavljen na društvene mreže – potvrdjeno je za agenciju RINA.

Iako ovaj događaj nije prijavljen policiji, pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru su odmah po saznanju da on postoji, preduzeli sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i obavili razgovor sa I. M. i E. B. koji su tvrdili da su se dogovorili da ovu tuču insceniraju i to objave na društvenim mrežama.

E. B. se sumnjiči da je, pre ovog događaja, na nacionalnoj osnovi vređao osobe koje su gledale njegov snimak na jednoj društvenoj mreži.

Inače, policija je protiv I. M. početkom oktobra, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo prevara, pa je on privremeno udaljen iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, I. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

E. B. je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Posebnog javnog tužilaštva za visokotehnološki kriminal, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

(Pančevac/RINA)

UŽAS KOD GORNJEG MILANOVCA Rudar preminuo na radnom mestu: Muškarac (53) bio vozač lokomotive u Rudniku!

NA HORGOŠU ZAPLENJENO 154.000 EVRA: Neprijavljene devize pronađene u frižideru za piće

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.