OVO SU PREDVIĐANJA BABA VANGE ZA 2024. GODINU: Nastavlja se MRAČNA VIZIJA

14:20

29.11.2023

Podeli vest:

Pritnscren/YT

Baba Vanga, poznata kao ‘Nostradamus Balkana’, fascinirala je mnoge ljude širom sveta svojim predviđanjima, uključujući i vlastitu smrt koju je tačno predvidela 11. avgusta 1996. godine.

Njena mračna vizija nastavlja se i u 2024. godini, jer je, kako kažu, prethodno predvidela događaje poput napada 11. septembra i pandemije COVID-19.

Evo šta je „predvidela“ za 2024. godinu:

Vladimir Putin je na meti atentatora.

Biološko oružje i pojačani teroristički napadi.

Proročica je navela da će se broj napada u Evropi povećati i da će „velika zemlja“ u novoj godini testirati biološko oružje.⁠ ⁠

Ogromna ekonomska kriza.

Verujemo da mnogi smatraju da smo već dovoljno dugo u ekonomskoj krizi, ali Vanga je najavila da nas očekuje još veća kriza zbog geopolitičkih tenzija, promene ekonomske moći sa Zapada na Istok i eskalacije nivoa duga.

Iako Baba Vanga ima značajna predviđanja, neka od njenih „proročanstava“ se nisu ostvarila. Naime, iako je predvidela kraj prirodnog rađanja 2023. godine, postoje proročanstva koja još čekaju da se ispune.

Na primer, predvidela je nestanak Evrope 2017. godine, opisujući kontinent kao „pustoš lišenu ljudskih života“. Tako da, iako je poznata po zapanjujućim predviđanjima, njenim proročanstvima treba pristupati sa oprezom. Važno je razumeti da proročanstva često ostaju otvorena za tumačenje, a mnogi događaji mogu imati različita objašnjenja.

(Pančevac/Novosti)

 

PRIČA O TEATRU DANAS Slobodan Beštić povodom nove predstave “Sanjao sam da sam se probudio”

 

PEŽO PREVRNUT NA KROV U KANJONU Teška nesreća na magistralnom putu Kraljevo – Raška!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.