PRAZNIČNA ČAROLIJA MIRISA Evo kako da napravite prirodne osveživače za vaš dom i razbudite sva čula

12:34

26.12.2023

Podeli vest:

Pixabay

Zima je vreme kada želimo da naš dom miriše na toplinu, udobnost i radost praznične sezone. Umesto da koristite veštačke mirise, razmislite o prirodnim osveživačima za prostor koji ne samo da će atmosferu vašeg doma učiniti opuštenijom, već će i blagotvorno delovati na vaš nervni sistem.

Evo nekoliko popularnih prirodnih osveživača za prostor i saveta kako da vaš dom miriše na praznike.

Cimet i narandža

Pomešajte štapiće cimeta i kolutove narandže.
Postavite ih u posude ili ih uvežite trakom i postavite na radijator.
Ova kombinacija stvara topao i ugodan miris praznika.

Biljni venci

Napravite venac od suvih biljaka poput ruzmarina, nane i eukaliptusa.
Venac okačite na vrata ili ga postavite da visi na komodi ili prozoru.
Kada se biljke pokreću, otpuštaju prirodne arome.

Mirisne borove grančice

U šerpu sipajte vodu, dodajte borove grančice, koricu pomorandže i nekoliko karanfilića i skuvajte.
Kada voda proključa, smanjite temperaturu na minimum, ostavljajući da se aroma širi prostorom.
Ova jednostavna kuhinjska „uradi sam“ kreacija pruža divan miris planinskih šuma.

Vanila i narandža

Kapnite ekstrakt vanile na pamučne loptice i postavite ih u činije.
Dodajte kolutove sušene narandže.
Postavite ove činije u različite delove doma za slatko, praznično okruženje i neodoljive, slatke mirise.

Sveže borove grančice

Postavite sveže borove grančice u vaze ili ukrašene čaše.
Aromatična svežina bora donosi praznični duh u prostoriju.

Uživajte u stvaranju ovih jednostavnih prirodnih osveživača za prostor i dozvolite im da oplemene vaš dom prazničnim mirisima. Vaša kuća će zasijati prijatnom atmosferom, a gosti će biti oduševljeni dobrodošlicom koju im pružate već na pragu.

(Pančevac)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.