IDVOR Renovirana ambulanta, imaće i stomatologa, a otvorena je i apoteka

10:47

31.01.2024

Podeli vest:

Printscreen/TV Pančevo

Zahvaljući Pokrajinskoj vladi , sekretarijatu za zdravstvo ambulanta u Idvoru dobila je potpuno novi izgled, rekonstruisan je u potpunosti što je od velikog značaja za žitelje ovog sela koje će sada pored izabranog lekara, dobijati usluge stomatologa a otvorena je i apoteka.

Doktor Sorinel Živojin, direktor Doma zdravlja Kovačica, naveo je da je posle dugog niza godina renoviran Dom zdravlja u Idvoru i to zahvaljujući novcu koji je obezbedio Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo.

– Zahvaljući Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo koji je izdvojio veliki novac i Idvor je dobio ultranovu ambulantu, imaće i stomatologa, što do sada nisu imali, kao i apoteku . Dorađene su prostorije i za stomatologiju i apoteku, kompletno je promenjena sva instalacija grejanje, vodovod i kanalizacija sve je novo. Stomatolog će da radi petkom , za početak jedom nedejlno a po potrebi ćemo dodavati , radiće načelnica koja je specijalista i dečije stomatologije , rekao je dr Živojin.

Opština Kovačicaje od pokrajine dobila i sanitesko vozilo za dijalizu, koje je od izuzetnog značaja jer prevozi pacijente na dijalizu u pančevčku bolnicu.

(Pančevac/RTV Pančevo)

PRODUŽEN PRITVOR DVOJICI PANČEVACA U novogodišnjoj noći usmrtili čoveka ispred kafane

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.