ŽENA OPASANA DINAMITOM DRŽALA TAOCE U NEMAČKOJ BOLNICI Među njima bili i srpski državljani!

09:00

05.03.2024

Podeli vest:

RINA

Ahen, Nemačka – Nakon višesatne drame okončana je talačka kriza u krugu bolnice u nemačkom gradu Ahen. Prema rečima jednog od očevidaca koji se našao na licu mesta osoba koja je uzela taoce i pretila katastrofom je žena stara 65 godina,koja je bila opasana dinamitom.

– Hvala Bogu samo da je ovaj horor završen. U bolnici ima 1600 zaposlenih i svi su u jednom trenutku bili taoci. Žena je prvo zapalila operacionu salu, a zatim je ušla u jednu od soba i tu držala taoce. Pretila je i pištoljem. Policija je nekako uspela da evakuiše žene porodilje sa sprata, kaže za RINU jedna od zaposlenih u ovoj bolnici koja je inače iz Srbije.

Ona dodaje da je žena napadač bila veoma naoružana, a tokom držanja talaca bacila je i baklju, prilokom čega je zapalila hodnik. Ogromne policijske snage uspele su nekako da uhvate naoružanu ženu i reše ovu talačku krizu.

– Ovo je druga po veličini bolnica u ovom gradu. U njoj radi dosta ljudi iz Srbije. Svi su preplašeni i šokirani večerašnjim dogadjijama. Ipak, najvažnije je samo da nema žrtava, kaže naša sagovornica.

(Pančevac/RINA)

NEMAČKA LEGALIZUJE MARIHUANU Punoletni će moći da poseduju značajne količine kanabisa

PRAVA DRAMA U AUTOBUSU IZ NEMAČKE Pevač Sejo Kalač pijan vređao žene

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.