GAŠIĆ STIGAO NA MESTO NESTANKA MALE DANKE! Banjsko polje pod ROTACIJAMA, vrvi od spasilaca

10:32

29.03.2024

Podeli vest:

Printscreen/SD

Četvrti dan potrage za dvogodišnjom devojčicom je u toku, na terenu gde je poslednji put viđena Danka Ilić (2) prisutni su, kako smo već pisali, policija, vatrogasci spasioci, ali i gorske službe koje neprekidno raščišćavaju teren.

Međutim, trenutno su im se pridružila još tri vozila vatrogasaca spasilaca, kao i kamion gradske čistoće koji je pristigao kako bi izbacili sav otpad.

Policija i danas obezbeđuje prilaz, a od ranog jutra punom parom se radi na raščišćavanju.

Naime, danas je jedan komšija rekao za Kurir da je takođe bio uključen u potragu za malom Dankom.

– Svi smo izašli da pomognemo, ali sad već gubimo nadu, četvrti dan je danas kako je nema, a ljudi svašta pričaju – rekao je komšija.

Ministar Bratislav Gašić stigao je upravo na lice mesta, međutim još uvek nemamo informaciju šta je razlog ponovnog dolaska.

Specijalistički timovi pod rotacijom, kao i još jedan kombi vatrogasaca spasilaca uputili su se za ministrom na istu lokaciju gde je mala Danka, prema dostupnim informacijama, viđena poslednji put

Podsetimo, sinoć je pet patrola policije stiglo i vatrogasci stigli  u Banjsko polje na mesto gde je nestala Danka Ilić, a gde su danas ceo dan bageri i policajci kopali i raščićavali imanje. Nekoliko policijskih inspektora sa baterijskim lampama otišlo je na njivu gde se danas kopalo.

Nakon što su ceo dan policajci kopali i pregledali ceo kraj i raščićavali mesto gde je Danka Ilić poslednji put viđena, večeras je pod rotacijama stiglo pet vozila policije, a potom i vatrogasci.

Ispred kuće gde je u utorak u 13 časova poslednji put viđena nestala Danka Ilić, bageri, koji su raščišćavali teren, prestali su sa radom!

Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“ policija ima osnova za sumnju da je nešto sa nestankom Danke Ilić povezano sa lokacijom pored mesta nestanka.

Hitno su stigle četiri patrole policije, u vozilima pod rotacijom, a na stadion u Boru sleteo je i helikopter MUP!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.