MOTIVACIJE NE SME DA MANJKA Sferopulos pred meč s Olimpijakosom: Igraćemo sa najjačom postavom u ovom trenutku

14:15

04.04.2024

Podeli vest:

youtube/KK Crvena Zvezda Meridianbet

Pred košarkašima Crvene zvezde je poslednji ovosezonski izazov na domaćem terenu u Evroligi, u četvrtak od 19 časova snage će odmeriti sa ekipom Olimpijakosa.

U goste dolazi ekipa koja će se boriti za fajnal-for, aktuelni vicešampion Evrope sa kojim dueli imaju posebnu dimenziju zbog navijačkog bratstva.

Posle ovog meča, Zvezdi ostaje još samo gostovanje Efesu 11. aprila.

– Nije samo poslednja utakmica u Evroligi ove sezone ono zbog čega bi svaki navijač trebalo da u četvrtak uveče bude u Beogradskoj Areni. Naime, klub će na meču protiv tima iz Pireja obeležiti 50 godina od prve i za sada jedine evropske titule. Povodom proslave 50. godišnjice od osvajanja prvog i za sada jedinog evropskog trofeja u istoriji KK Crvena zvezda, klub je pripremio spektakularan događaj na utakmici protiv Olimpijakosa, a o svemu smo vodili računa – od posebnog dresa koji je za ovu utakmicu obogaćen jednim detaljem, preko brošure i plaketa, do kratkog programa na poluvremenu utakmice na kome će se naći i neki od aktera finala iz daleke 1974. godine – navodi košarkaški klub Crvena zvezda pred meč meča.

Meč je poseban za trenera Janisa Sferopulosa, igraće protiv tima sa kojim je dva puta bio u finalu Evrolige.

– Igramo protiv tima koji je napravljen za odlazak na fajnal for. Imaju iskustvo i kvalitet i sada se bore za prednost domaćeg terena. Za nas je bitno da završimo na domaćem terenu pobedom. Igraćemo sa najjačom postavom u ovom trenutku i motivacije ne sme da manjka, želimo da pobedimo – rekao je Sferopulos.

Što se tiče ekipe Olimpijakosa, trener crveno-belih je vrlo oprezan i ništa ne prepušta slučaju.

– Igraju veoma dobrao na obe strane. To je njihova najveća snaga. Ne možete da se fokusirate samo na jednog ili dvojicu igrača, svi mogu da vam naprave problem. Ne sme da bude opuštanja, oni u dva minuta mogu da reše meč u svoju korist – rekao je Sferopulos.

(Pančevac/Novosti)

ZAVISIMO OD NAS SAMIH Obradović pred meč Partizana i Albe: Nekoliko stvari je bitno u igri

„ORLOVI“ NAZADUJU: Srbija pala na FIFA rang-listi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.