DOLOVO Trijumf mladih tamburaša! Sofija i Višnja Kostić spremne za nove nagrade

11:15

14.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/TV Pančevo

Mladi tamburaši izdvojenog odeljenja u Dolovu pančevačke Muzičke škole „Jovan Bandur“ trijumfovali su na prestižnim takmičenjima tamburaške muzike u Subotici i Pančevu. Osvajene nagrade ih motivišu da nastave vredno da vežbaju. Sada se pod vođstvom profesora Luke Vujčića, pripremaju za učešće na republičkom festivalu muzičkih i baletskih škola Srbije.

Tamburaši iz Dolova učestvovali su na dva velika takmičenja ove godine. Na 20. Festivalu vojvođanske tambure“ u Subotici i na Međunarodnom takmičenju mladih tamburaša u Pančevu. Na oba takmičenja osvojili su vredne nagrade.

Dve mlade i perspektivne bliznakinje Sofija i Višnja Kostić ističu da im ove nagrade veoma znače i da im daju podstrek da se za sledeća takmičenja pripremaju još bolje.

Mlade tamburaše izdvojenog odeljenja u Dolovu Muzičke škole „Jovan Bandur“ Pančevo u narednom periodu očekuje republički festival muzičkih i baletskih škola Srbije. Redovno i vredno vežbaju pod dirigentskom palicom profesora Luke Vujčića. Kažu da su spremni i za ovo takmičenje, kao i za nove nagrade.

(Pančevac/RTV Pančevo)

OŠ VASA ŽIVKOVIĆ Istraživali kosmos i družili se sa drugarima iz Bubamare

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.