SIN PRIZNAO U TUŽILAŠTVU DETALJE UŽASA U ZEMUNU Umro je prirodnom smrću, nikome nisam prijavio da bih dizao njegovu penziju

19:00

28.05.2024

Podeli vest:

RINA

Dana 28.05.2024. godine bez prethodnog poziva u prostorije Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je pristupio D.D. (53), zajedno sa dva branioca kako bi prijavio da je tokom 2016. godine sam sahranio njegovog oca u kući koji je umro prirodnom smrću, saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Kako se navodi u saopštenju, D.D. je naveo da nikome nije prijavio njegovu smrt, te da je zbog te činjenice bio u mogućnosti da sve vreme podiže penziju oca, za koje podizanje je imao ovlašćenje od ranije.

– Okrivljeni je saslušan od strane dežurnog javnog tužioca zbog krivičnog dela Prevara iz člana 208. Krivičnog zakonika i u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je javni tužilac u saradnji sa policijskim službenicima UKP i drugim nadležnim službama obavio uvidjaj lica mesta. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti u cilju prikupljanja dokaza o postojanju krivičnog dela – navodi se u saopštenju.

Dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu naložilo je ekshumaciju tela nesrećnog čoveka i obdukciju kako bi se utvrdilo na koji način je B.D. preminuo.

Kako saznajemo, pronađeni su lobanja i delovi skeleta na dubini oko 1 metar.

Kako priča komšinica nesrećnog čoveka, on je bio izuzetan čovek, a za sve ove godine njegovog sina je videla možda dva puta.

– Samo reči hvale imam za Branislava. Njegovog sina sam jednom srela i rekla mu da želim da vidim njegovog oca, ali mi je on odgovorio da je senilan i da ne prepoznaje ni njega. To mi je bilo čudno, bilo mi je čudno da Branislav ode tek tako bez pozdrava, a poslednji put kad sam ga videla bio je pri čistoj svesti – kaže nam sagovornica.

HOROR U ZEMUNU! Sin priznao da je pre 8 godina ZAKOPAO MRTVOG OCA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.