CREPAJA OBRADOVALA MALIŠANE: Izgrađeno novo dečje igralište, uskoro i teretana na otvorenom

14:17

29.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTVOK

U Crepaji je izgrađeno novo dečje igralište a u toku su i radovi na izgradnji teretane na otvorenom za omladinu u Crepaji.

Mesna zajednica u Crepaji, uz pomoć kompanije „Lukiol“, izgradila je dečje igralište u samom centru ovog naseljenog mesta. Prema rečima predsednika Saveta Mesne zajednice Crepaja, Dragana Jovanova, završeni su radovi na delu igrališta za malu decu. To je upravo onaj deo dobijen od pomenute kompanije, rekao je Jovanov i iskoristio priliku da se zahvali kompaniji „Lukoil“. Kako navodi, kompanija je platila kompletno igralište a Mesna zajednica Crepaja je snosila troškove montaže, prenosi RTVOK.

U toku je i realizacija još jednog projekta, reč je o teretani na otvorenom. Kako navodi Dragan Jovanov, grupa omladinaca je krajem marta podnela zahtev Savetu Mesne zajednice Crepaja, kako bi im se dodelila lokacija i pomoć u realizaciji ovog projekta.

Predsednik Saveta Mesne zajednice dodaje, da mu je drago kad mladi ljudi dolaze sa ovakvom inicijativom, jer to znači da su shvatili da svojim radom i doprinosom moraju da pomognu, kako bi se realizovalo sve što im treba.

Iz crepajske mesne zajednice su, kako kaže Jovanov, predlog omladinaca oberučke prihvatili a obavestili su o tome i opštinu Kovačica, sa kojom su obezbedili finansijska sredstva, kako bi tu investiciju kompletno završili.

Dečje igralište, teretana na otvorenom zajedno sa novom sportskom halom u Crepaji, za cilj imaju da se deca i omladina vrate starim vrednostima, tradicionalnim, i da više vremena provode napolju sa prijateljima a manje na mobilnim telefonima, kaže Jovanov.

(Pančevac/ RTV OK)

MELIŠ I ŠULJA U POSETI DOMU U PADINI: Imamo odgovornost prema starima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.