NASTAVLJA SE SARADNJA GRADSKE UPRAVE I PPU PANČEVO

Iz budžeta Grada Pančeva izvojeno je 24 miliona dinara za renoviranje toaleta i čajne kuhinje za odeljenje Saobraćajne policije

08:56

07.06.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Iz budžeta Grada Pančeva izvojeno je 24 miliona dinara za renoviranje toaleta i čajne kuhinje za odeljenje Saobraćajne policije. Ovim se saradnja i pomoć grada kada je Policijska uprava Pančevo ne završava, te će se i budućnosti ova ulaganje nastaviti.

Saradnja grada Pančeva i Policijske uprave Pančevo oduvek je bila na izuzetnom nivou i s godinana ona se produbljivala. U toku prethodnih meseci za ispostavu saobraćajne policije u Pančevu iz budžeta Grada Pančeva izdvojeno je 24 miliona dinara. Ovaj novac iskorišćen je na renoviranje toaleta i čajne kuhinje.

Kako je gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović rekao grad Pančevo će i u budućnosti nastaviti da svim kapacitetima pomaže Policijskoj upravi Pančevo.

toaletPrintscreen/RTV Pančevo

Aleksandar Aleksić, načelnik odeljenja Saobraćajne policije, istakao je važnost pomoći koju im grad Pančevo pruža.

U narednom periodu Grad Pančevo i Područna policijska uprava Pančevo nastavljaju rad u korist svojih građana. Kako bi njihova bezbednost bila na prvom mestu, svih snagama uložiće se trud da bi se taj cilj i ostvarilo.

(Pančevac/RTV Pančevo)

IZBORI: Kako je bilo u izbornim štabovima u Pančevu

Stevanović posle pobede: I nadalje ćemo raditi u interesu naših sugrađana

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.