KREĆE SEZONA KUPANJA Pančevački otvoreni bazen počinje sa radom 20. juna

11:34

12.06.2024

Podeli vest:

Pančevac

Otvoreni plivački bazen na Sportskom centru Strelište počeće da radi oko 20. juna, kaže za RTV Pančevo Predrag Stojadinov direktor JKP „Mladost“. Bazen će raditi tokom čitave nedelje, a radno vreme je od 10 do 18 sati za građanstvo. Dok ne počne sa radom otvoreni bazen, rekreativci i sportisti mogu da koriste zatvoreni bazen.

Sa dolaskom lepog vremena i visokoh temperatura razmišlja se o tome na kojin način se rashladiti. Mnogi Pančevci godinama unazad na visokim letnjim temperaturma osveženje pronađu na otovorenom plivačkom bazenu na Sportskom centru Strelište.

– Sa završetkom školske godine oko 20. juna mi otvorimo otvoreni plivački bazen i mi pratimo vremensku prognozu. Ljudi zovu i pitaju kada počinje da radi bazen, ali uvek otvaramo u isto vreme. Uvek je to sa završetkom đačke školske godine. Cena ulaznica nije menjana, ona je za odrasle 320 dinara, za decu do 5 godina se ne polaćaju ulaz, a za decu od 5 do 10 godina cena ja 230 dinara, rekao je Predrag Stojadinov – direktor JKP „Mladost“.

Ovih dana radnici Javno komunalnog preduzeća „Mladost“ rade na uređivanju samog bazena i prostora oko njega, kako bi bio spreman za punjenje vodom i početak sezone.

– Neke značajna investicije su bile prošle godine kada su potpuno rekonstruisani toaleti na otvorenom plivačkom bazenu, uvek vršimo tehničku pripremu, uvek ima radova i provere. Zasada je sve kako treba a nadam se da će tako biti i do 20. juna kada planiramo početak rada, rekao je Predrag Stojadinov – direktor JKP „Mladost“.

Dok ne bude počeo da radi otvoreni bazen, za sve ljubitelje plivanja biće otvoren zatvoreni bazen i on će verovatno raditi do kraja juna, kaže Predrag Stojadinov.

Posle toga zatvoreni bazen ulazi u letnji režim rada, biće radova, biće keramičkih radova pre svega na tribinama. Moramo da ga pirpremimo za jesenje – zimsku sezonu

Otvoreni bazen radiće za građanstvo svakog dana tokom nedelje u periodu od 10 do 18 sati. Prema najavama čelnika iz JKP „Mladost“ bazen će raditi do polovine septembra kada se ulazi u zimski režim rada.

(Pančevac/RTV Pančevo)

HITNO SE TRAŽI KUM Hit oglas u Gornjem Milanovcu, zatvoreni bazen što pre mora dobiti ime

LEPO VREME PRODUŽILO SEZONU Otvoreni bazen u Pančevu radiće i narednih dana! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.