SRBIJAVOZ: Dodatni polasci tokom festivala Belgrade Music Week

11:41

27.06.2024

Podeli vest:

RINA

Srbijavoz obezbedio je dodatne polaske povodom festivala Belgrade Music Week.

Tokom trajanja Belgrade Music Week festivala – koji se održava od 28. do 30. juna 2024. godine na Ušću, pored aktuelnih polazaka po važećem redu vožnje, Srbijavoz će uvesti i dodatne noćne polaske sa stanice Novi Beograd ka Novom Sadu i Vršcu i produžiti liniju koja spaja Zapadnu Srbiju sa prestonicom.

U pitanju su sledeći polasci:

• Za Novi Sad – 29. i 30. jun i 1. jul: dodatni polazak iz stanice Beograd centar u 3.30, iz stanice Novi Beograd u 3:34 (sa dolaskom u Novi sad u 4:27), i zaustavljanjem u stanicama: Tošin bunar, Zemun, Zemun polje, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Petrovaradin.
• Za Vršac – 29. i 30. jun: dodatni polazak iz stanice Zemun u 2:00, iz stanice Novi Beograd u 2:05 (sa dolaskom u Vršac u 03:51). Planirana su nadalje zaustavljanja u stanicama: Beograd centar, Karađorđev park, Vukov spomenik, Pančevački most, Pančevo glavna, Pančevo varoš, Banatsko Novo Selo, Vladimirovac, Alibunar, Banatski Karlovac, Nikolinci, Uljma i Vlajkovac.
• Iz Prijepolja – 28, 29. i 30. jun: ova linija je tokom trajanja festivala produžena do Novog Beograda specijalno za polazak iz stanice Prijepolje teretna u 11:45. Dolazak u stanicu Novi Beograd je u 18:56.
Takođe, posetiocima festivala iz pomenutih mesta, biće na raspolaganju i redovni polasci.

 

(Pančevac)

JP PUTEVI SRBIJE: Radovi na Pančevačkom mostu od 21. do 23. juna! Ovako će se odvijati saobraćaj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.