ODUŠEVILI SE SRBIJOM Ibrahim, Muhamed i Omar starim nissanom krenuli iz Kuvajta na put dug preko 10.000 kilometara

12:28

04.07.2024

Podeli vest:

RINA

Čačak – Tri mladića, Ibrahim, Muhamed i Omar krenuli su pre petnaestak dana na put dug preko 10.000 kilometara, od rodnog Kuvajte do vrelog Maroka, i to preko starog kontinentna. A put ih je naveo na Čačak, gde su kratku pauzu na obali jezera u Međuvršju iskoristili za fotografisanje prirodnih lepota našeg kraja, nečega što u njihovoj zemlji gotovo da nema.

„Pre petnaest dana krenuli smo iz Kuvajta, a krajnji cilj nam je Magreb. Sada idemo ka Sarajevu, a odatle dalje, preko Hrvatske, Slovenije, Austrije, Švajcarske i Nemačke, Francuske i Španije, sve do Gibraltara i kraja našeg puta, na marokanskim obalama”, rekao je za GZS Ibrahim.

Ovi mladi momci odvažili su se da na tako dug put krenu u automobilu koji je skoro duplo stariji od njih. Njihovo prevozno sredstvo gde god da prođe privlači veliku pažnju, ali ne samo zbog godina proizvodnje već i zbog samog izgleda.

Svoj Nisan Skajlajn proizveden krajem sedamdesetih godina prošlog veka izlepili smo mapama u bojama zastava zemalja kroz koje prolazimo. Mnogi zastaju da se slikaju sa nama, ali i sa automobilom. Ovo je za sada zaista jedno sjajno putovanje, ističe Ibrahim.

Momci se jednoglasnu slažu da će uz Srbije poneti fantastične utiske. Oduševljeni su lepotama prirode, ukusnom hranom i pre svega gostoprimstvom i ljubaznošću ljudi na koje su našli.

(Pančevac/RINA)

OVDE SE ČUVAJU KLJOVE MAMUTA IZ SAVE Saša od svog domaćinstva u Zlakusi napravio jedinstven muzej i mali raj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.