ŽELJINI VOJNICI U BELOM DRESU! Marko, Bojan i Mirko ostaju u Pančevu

12:00

10.07.2024

Podeli vest:

FK Železničar
FK Železničar

Pravi „dizelka“ sa Tamiša ozbiljan tim pred novu superligašku sezonu. U osvit nove sezone Superlige Srbije važna kontrolna utakmica i jak protivnik čekaju Železničar već danas u Staroj Pazovi, gde se u nNacionalnoj kući fudbala, na stadionu FSS,  sastaje sa turskim klubom Istanbul Bašakšehir. Utakmica počinje u 18.30.

Inače, u Železničar su stigla dobra pojačanja, ali pojačanja su i oni momci koji su ostali, oni koji su se pokazali i dokazali u belom dresu, oni koji su sto posto – Železničar.

Naime, ugovore su produžili Marko Konatar, Bojan Balaž i  Mirko Milikić.

Konatar  je u Želju došao u januaru 2021. godin. Izrastao je u ozbiljnog igrača, odigrao je više od  100 utakmica u dresu Železničara i pokazao je „milion“ puta da na njega uvek može da se računa. Došao je u Pančevo kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde, a sada je postao pravi Pančevac. Bio je bitan šraf kod svakog trenera, nosio je i kapitensku traku. Ugovor sa klubom produžio je do 2026.

Jedan od onih koji u svakoj utakmici ostavi srce na terenu i daje celog sebe za Željin uspeh jeste i stameni štoper Bojan Balaž. U Železničar je došao u septembru 2021. godine, a produžio je ugovor sa klubom na još dve sezone. Ovaj sjajni momak, rodom Zrenjaninac, pre nego što je i on postao Pančevac, pre Železničara igrao je za Proleter iz svog grada, beogradski Partizan, TSC iz Bačke Topole i Novi Pazar.

U junu 2022. godine, igrač Železničara postao je i mladi reprezentativac Crne Gore, momak koji je igrao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde i koji je branio boje Inđije, Radničkog iz Pirota, Celja i Žarkova, Mirko Milikić. Popularni Milika je takođe ostavio neizbrisiv trag u Želji, oporavio se i od operacije i ponovo celog sebe stavlja u uspeh „dizelke“ sa Tamiša.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Železničar Pančevo (@fk_zeleznicar_pancevo)

Novi uspeh dizača tegova KDT Dinamo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.