Fudbaleri Borca savladali su tim iz Kovina!

Borac je osvajanjem šestog mesta zadržao status zonaša, dok je tim iz Kovina morao da se pomiri sa selidbom u PFL Pančevo.

16:41

21.07.2024

Podeli vest:

printscreen/YT

Pripremni period je uveliko u toku, letnji prelazni rok je takođe aktivan i čelni ljudi klubova pokušavaju da što bolje spreme svoje timove za izazove u novoj sezoni.

Krenulo je polako i igranje prijateljskih mečeva, jedan takav odigran je između Borca iz Starčeva i Radničkog iz Kovina, reč je o timovima koji su prošle sezone bili učesnici Vojvođanske lige Istok, ali će u predstojećoj samo jedan ostati u zonskom rangu.

Borac je osvajanjem šestog mesta zadržao status zonaša, dok je tim iz Kovina morao da se pomiri sa selidbom u PFL Pančevo.

Sastav iz Starčeva je pred svojim navijačima odigrao zaista kvalitetan meč, čak devet letnjih novajlija nastupilo je u startnoj postavili Borca, ali se to nije primetilo na terenu u igri.

Sve linije u sastavima domaćina su izgledale jako kompaktno, i nakon 20 minuta igre Borac je preko Đajića stigao do vođstva od 1:0. To je ujedno bio i krajnji ishod prvog dela meča. Drugo poluvreme bilo je dosta otvorenije i sadržajnije.

Publika je mogla da uživa u lepršavoj i dopadljivoj igri na obe strane terena, po tempu trčanja, borbenosti igrača i intenzitetu prava takmičarska utakmica. Popović je duplirao prednost Borca u 57. minutu,dok je konačnih 3:0 postavio Lukić.

Gosti iz Kovina su pokazali da su na dobrom putu, i sigurno je da će biti jedni od glavnih kandidata za prvo mesto i povratak među zonaše.

Imajući u vidu da je tek početna faza priprema, kao i prijateljskih utakmica, treneri će imati sasvim dovoljno vremena da „naštimuju“ sve što treba kako bi se na startu prvenstva pokazala što bolja i kvalitetna igra, koja će naravno doneti i rezultat.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.