TRAGEDIJA U NEMAČKOJ Muškarac iz Srbije pronađen mrtav u jezeru

11:23

14.08.2024

Podeli vest:

Facebook

Demir Tahirović (39) iz sela Đerekare kod Tutina tragično je preminuo u Nemačkoj, gde je boravio poslednjih nekoliko godina.

Prema rečima očevidaca, Tahirović se utopio u jezeru nedaleko od Bohuma, gde je provodio slobodno vreme.

Njegov rođak, koji je bio blizak s njim, izjavio je da se veruje kako je Demir pretrpio srčani udar u trenutku kada je pao u kanal reke – jezero.

– Demir nije bio dobar plivač, a kad je pao u vodu, udario je glavom, što je možda doprinelo njegovom stradanju – rekao je rođak. Hitna pomoć je odmah stigla na mesto nesreće, ali su spasioci uspeli da izvuku njegovo telo tek nakon nekoliko sati, s dubine od oko osam metara.

Porodica Tahirović i prijatelji su u šoku zbog ovog tragičnog događaja. Demir je bio poznat kao miran i pošten mladić, voljen i poštovan u svom rodnom kraju. Od njega se putem društvenih mreža opraštaju brojni prijatelji i rođaci, izražavajući duboko žaljenje zbog njegovog preranog odlaska.

– Bio je osoba koja je uvek bila spremna da pomogne drugima, i uvek je zračio pozitivnom energijom – izjavio je jedan od njegovih prijatelja.

Dženaze će biti obavljena u Đerekarema čim se završe sve neophodne procedure oko prebačaja tela iz Nemačke. Tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije, ali je jasno da je njegova smrt veliki gubitak za celo Đerekare.

(Pančevac/Novosti)

SRBIN UBIJEN UKOD MARBELJE Aleksandar iz Beograda likvidiran vaternim oružjem

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.