Borac Čačak – OFK Vršac 3:1

Jedini pogodak za ekipu koju predvodi Igor Savić postigao je Rikelme Silva Sousa iz jedanaesterca.

23:58

17.09.2024

Podeli vest:

OFK Vršac

Fudbaleri OFK Vršca doživeli su poraz od čačanskog Borca u 7. kolu Prve lige Srbije.  U poslednjem kolu Vrščani su poraženi od Borca rezultatom 3:1. Jedini pogodak za ekipu koju predvodi Igor Savić postigao je Rikelme Silva Sousa iz jedanaesterca.

Čačani su vodeći gol postigli iz prvog napada na utakmici. U 4. minutu dosuđen je slobodan udarac za Borac na oko 30 metara od gola Vrščana, Kovačević je ubacio loptu u šesnaesterac, odlično postavljeni Drašković uputio je snažan udarac i pogodio ugao povratnika na gol OFK Vršca Andrijanića.

Vrščani su uzvratili 25 minuta kasnije, kada je na desnom krilu nepropisno zaustavljen Baranov. Ruski internacionalac izveo je slobodan udarac, u kaznenom prostoru Borca fauliran je Ivić, sudija Ranisavić je bez dvoumljenja pokazao na belu tačku. Siguran izvođač jedanaesterca bio je Brazilac Rikelme, 1:1.

U finišu prvog poluvremena Čačani su ponovo došli do vođstva. U 40. minutu korner je izveo Kovačević, lopta je pala oko peterca, Todosijević je imao vremena da se namesti i šutira u nebranjeni ugao, 2:1.

U finišu meča domaći su trećim golom rešili pitanje pobednika. Grešku golmana Andrijanića iskoristio je rezervista Borca Nenadović i postavio konačnih 3:1.

U narednom kolu fudbaleri OFK Vršca na svom terenu dočekuju užičku Slobodu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.