ZABAVNA EDUKACIJA ZA NAJMLAĐE U vrtiću Petar Pan obeležena Dečja nedelja nizom aktivnosti

09:19

15.10.2024

Podeli vest:

Foto: Printscreen/RTV Pančevo

Velikim brojem aktivnosti u svim vrtićima Predškolske ustanove „Dečja radost“ obeležena je dečja nedelja. U vrtiću Petar Pan zahvaljujući programu godine uzleta, deca su smišljala aktivnosti u zavisnosti od svojih interesovanja.

Deca svih uzrasta u vrtiću Petar Pan bavila su se različitim aktivnostima tokom dečje nedelje. Oni malo stariji, koji se polako pripremaju i za polazak u prvi razred, sa svojim vaspitačicama vežbala su pisanje, a bilo je i onim koji su učili pesmice.

– Učimo recitaciju zajedno, rekla je jedna devojčica

– Učili smo tačke i linije. Tačke idu na kraju rečenice, rekla je druga devojčica

U svim vrtićima Predškolske ustanove Dečja radost radi se po programu Godine uzleta koji omogućava deca da pokazu svoja interesovanje. Tokom obeležavanja dečje nedelje mališani iz vrtića u naselju Mladost radili su ono što ih najviše interesuje, rekla je, Marijana Leković Šolaković, vaspitačica u vrtiću Petar Pan .

– Deca obeležavaju dečju nedelju tako što svako u okviru svog projekta rade neke aktivnosti. Rade sa prirodnim materijalima, imamo projekat šumske tajne, projekat linije. Ovo su deca najstarijeg i starijeg uzrasta, svako radi po svojim interesovanjima u sklopu svoj projekta. Deca su radosna I angažovana I uživaju u aktivnostima

Dečja nedelja je manifestacija posvećana deci koja je ove godine obeležena pod sloganom“Ja sam dete, imam plan: tolerancija I ljubav za svaki dan”.

(Pančevac/RTV Pančevo)

FLOMASTERI, ROLNE OD TOLAET PAPIRA, BALONI: U vrtiću Zabavnik održana žurka interesantnih frizura

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.