KO JE PANČEVAC KOJI JE ĐIĐI HADID DAO KRILA?

18:46

16.10.2024

Podeli vest:

printscreen/IN

Điđi Hadid zasijala na povratničkoj reviji Victoria’s Secret u Njujorku, kao prava zvezda večeri, noseći prepoznatljiva krila koja su simbol ove modne kuće.
Međutim, ovaj put krila koja je ponela nisu bila samo deo spektakla, već i omaž kreativnosti i umetničkoj veštini srpskog dizajnera 

Guberinić, poznat po svojoj pažnji prema detaljima i inovativnom pristupu scenskom dizajnu, imao je čast da dizajnira najimpresivniji par krila za Điđi, ostavivši pečat na jednoj od najvažnijih modnih večeri godine.

– Ostvarenje snova, kreiranje krila za otvaranje revije Victoria’s Secret, plus još tri luka. Od srca hvala dizajneru revije Zaldiju što mi je ukazao poverenje u stvaranju ovog jedinstvenog komada – poručio je Miodrag na Instagramu, zahvalivši se glavnom odgovornom dizajneru revije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miodrag Guberinic (@miodesignnyc)

Ova prepoznatljiva kreacija izazvala je divljenje širom sveta, a mnogi je već opisuju kao pravo umetničko delo.

Guberinić nije nepoznat na svetskoj modnoj sceni – njegovo ime stoji iza kostima za muzičke turneje Madone, uključujući „Rebel Heart“ i „Madame X“, kao i za brojne pozorišne hitove na Brodveju poput „Frozen“, „Moulin Rouge“, „Mean Girls“, „Pretty Woman“ i „Hamilton“.

Njegova bogata biografija uključuje i rad na popularnim serijama kao što su „The Tick“, „Gotham“ i „Mrs. Maisel“, dok je radio i kao kostimografski asistent na filmskim projektima, uključujući Spilbergov rimejk „West Side Story“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miodrag Guberinic (@miodesignnyc)

Od malih nogu, Guberinić je znao da je njegov poziv umetnost scenskog dizajna. Zahvaljujući inspiraciji koju je dobio od svoje nastavnice Lučije Tomi u osnovnoj školi, kao i kasnijoj podršci profesorke Linde Pisano i saradnici Lare Berič, njegov put ka svetskoj sceni bio je gotovo neminovan.

Inače,  Guberinić je rodom iz Pančeva. Po završetku Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu master studije završio je na „Nortvestern univerzitetu“ u Čikagu, a ljubav prema Njujorku, koji ga je prvi put očarao 2004. godine, konačno ga je dovela u ovaj grad, gde sada kreira nezaboravne trenutke u svetu mode i zabave.

Glossy

BRESTOVAC U BOJAMA VIOLA I HRIZANTEMA: Direktorka i radnici JKP-a “Kombrest” cvećem ukrasili selo!

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.